جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: مهندس بابک علیزاد شهیر در خصوص ویژگیهای ست چهارم کوره ذوب این کارخانه گفت: ست چهارم کوره ذوب این شرکت نسبت به سه ست قبلی دارای ویژگیهای بهبود یافتهای است. از جمله این ویژگیها، طراحی بهروز و مطابق با آخرین نسخه طراحی شرکت اینداکتوترم است. این کوره، یک کوره ۲۵ تنی است که با توجه به افزایش توان مصرفی، ترانسفورماتور ۱۵ هزار KVA را ساپورت میکند. این امر موجب میشود که ۱۲.۵ مگاوات برق مصرفی در اختیار قرار گیرد. با این امکانات، زمان ذوبگیری و فاصله بین دو ذوب به طور چشمگیری کاهش مییابد و مصرف برق به ازای هر تن تولید و مصرف فروآلیاژها و مواد نسوز به طور قابل توجهی کاهش خواهد یافت.
مدیرعامل مجتمع فولاد ظفر بناب ادامه داد: در نهایت، با توجه به این ویژگیها، قیمت تمامشده تولید کاهش یافته و بهرهوری در این سِت نسبت به ستهای قبلی افزایش چشمگیری خواهد داشت.
مهندس علیزاد شهیر همچنین به سیستمهای حفاظتی و خنککاری پیشرفته نصبشده در این ست اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به توان بالای مصرفی، سیستم خنککاری بهروز و پیشرفته شده است، که شامل تابلوهای برق و کویلهای کوره میشود. سطح مقطع کویلها افزایش یافته و از نظر طراحی فیزیکی تغییراتی ایجاد شده تا بتوانند توان مصرفی افزایشیافته را به خوبی پشتیبانی کنند. این تغییرات باعث افزایش قابل توجه بهرهوری شدهاند.
وی افزود: همچنین یک سیستم جدید به نام «اینداکتوترم اپتیمایزر» یا «بهینهسازِ اینداکتوترم» در این سِت کوره نصب شده است که به طور مداوم مصرف انرژی را پایش و مانیتور مینماید. این سیستم با توجه به ترکیب مواد، میزان شارژ قراضه و آهن اسفنجی، بهترین شرایط مصرف برق را فراهم میآورد و موجب بهینهسازی فرآیند ذوب میشود.
مدیرعامل مجتمع فولاد ظفر بناب در پایان اظهار داشت: با این ویژگیها، بهرهوری و تولید مجتمع فولاد ظفر بناب بیش از ۳۳ درصد افزایش خواهد یافت. امیدواریم که این پیشرفتها ادامه یافته و در آینده شاهد افتتاح خطوط تولید جدید در مجتمع فولاد ظفر بناب باشیم.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد