به گزارش جام جم آنلاین همدان، علی رضایی در جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورا با اشاره به طرح پیشنهادی شهرداری مبنی بر برگزاری جشنواره ” شهر دخت ” اظهار داشت: در این طرح دختران شاخص و افتخار آفرین شهر شناسایی شده و در جشنواره معرفی می شوند.
رضایی با بیان اینکه دختران برگزیده و تاثیرگذار شهر همدان در حوزههای مختلف منشأ اثر بوده و میتوانند در چارچوب فرهنگ ایرانی اسلامی موفق و افتخار آفرین باشند، اضافه کرد: این رویه امید دهنده به قشر جوان و نوجوان دختران شهر است تا به عنوان دختران افتخار آفرین در حوزههای مختلف توانمندیهای آنها دیده شده و تقویت شود.
رضایی در ادامه با بیان اینکه “طرح ملی طراوت” در کمیسیون فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت، اضافه کرد: مقرر شد شهرداری لایحه این طرح را برای تصویب نهایی به صحن شورا ارائه دهد و با عزمی جدی به اجرای آن کمک کند.
وی نهاد خانواده، محله، مسجد و مدرسه و پیوند آنها را چهار رکن محوری طرح طراوت برشمرد و اضافه کرد: این طرح میتواند در تکوین شکلگیری شخصیت و رفتار انقلابی جوانان و نوجوانان منشا اثر باشد.
رضایی با تاکید بر اینکه شهرداری عزم جدی برای اجرای طرح ” ملی طراوت ” داشته باشد، افزود: با توجه به ظرفیتهای تعیین شده در دستورالعمل این طرح لازم است، تمامی واحدها و دستگاههای اجرایی کمک کنند تا اهداف طرح به نحو احسن محقق شود.
نایب رییس شورای شهر همدان در ادامه سخنانش به ظرفیت فرهنگسراهای سطح شهر نیز اشاره کرد و اظهار داشت: متاسفانه اعتباری برای نگهداری این فرهنگسراها تخصیص داده نشده است که در این راستا باید در تدوین بودجه پیشنهادی سال آینده نیازهای فرهنگسراها در حوزه عمرانی احصا شده و در این بودجه لحاظ شود.
وی همچنین به با اشاره به پیش بینی بودجه ساخت تیزر تبلیغاتی گرامیداشت روز همدان و رویدادهای مناسبتی و فرهنگی، تاکید کرد: سازمان فرهنگی شهرداری پیگیری کند که تیزر تبلیغاتی با محوریت ثبت جهانی هگمتانه برای معرفی همدان ساخته شود.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی و ورزشی شورای شهر همدان در ادامه با اشاره به وظیفه دستگاههای اجرایی و مدیریت شهری در ارائه خدمات به ایثارگران و توانیابان گفت: رسیدگی و توجه به مطالبات و خواستههای این قشر از جامعه از وظایف مدیریت شهری است و باید انجام شود و در این زمینه انعقاد تفاهمنامه بین هیئتهای ورزشی جانبازان و توانیابان با مدیریت شهری ضروری است.
وی در ادامه با با بیان اینکه امروزه بیشتر مردم به نحوی با آسیبهای اجتماعی درگیر هستند، تاکید کرد: لازم است طرح ایجاد مرکز واحد ویژه آسیبهای اجتماعی برای سیاست گذاری تصویب شود تا از موازی کاریهای ادارات و نهادهای مختلف جلوگیری شده و نتایج بهتری حاصل شود.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد