چین و چالش‌های جدید جهانی

شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین به مجمع بین‌المللی امپریال اسپرینگز ۲۰۲۴ که در مادرید اسپانیا برگزار شد، نامه‌ تبریک ارسال کرد.
شی جین پینگ، رئیس‌جمهور چین به مجمع بین‌المللی امپریال اسپرینگز ۲۰۲۴ که در مادرید اسپانیا برگزار شد، نامه‌ تبریک ارسال کرد.
کد خبر: ۱۴۸۶۳۶۸
 
خبرگزاری شین‌هوا گزارش داد، شی خاطرنشان کرد که مجمع از زمان تأسیس خود در ۱۰ سال پیش، به حمایت از چندجانبه‌گرایی پایبند بوده، بحث‌های عمیقی را در مورد مسائل حاکمیتی جهانی انجام داده، پیشنهادات چین را فعالانه به اشتراک گذاشته و نقش مثبتی در تقویت تبادلات و تفاهم بین چین و کشورهای سراسر جهان ایفا کرده است. شی تاکید کرد در جهانی که با تغییرات درهم تنیده و آشفتگی مشخص شده، صلح و توسعه همچنان آرزوهای مشترک همه مردم است.
چین آماده همکاری با سایر کشورها با روحیه «ترویج همبستگی جهانی»، حمایت از انصاف و عدالت برای حفظ صلح و ثبات جهانی، پایبندی به همکاری برد ــ برد برای ترویج توسعه پایدار جهانی و تعهد به فراگیری و یادگیری متقابل برای پیشرفت است. شی گفت که تمدن بشری به افتخارات جدیدی رسیده است.
مجمع بین‌المللی امپریال اسپرینگز ۲۰۲۴ در مادرید اسپانیا با موضوع اقدام جمعی برای یک آینده در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه برگزار شد.
یانگ وانمینگ، رئیس انجمن خلق چین برای دوستی با کشورهای خارجی، در سخنان افتتاحیه خود گفت که در مواجهه با آینده، همه طرف‌ها باید اقدامات عملی برای تقویت وحدت و همکاری، برای پاسخ به چالش‌های جهانی، دفاع و عمل درست انجام دهند و در راستای چندجانبه‌گرایی، ایستادن در سمت راست تاریخ، ترویج ساختن جامعه‌ای با آینده‌ای مشترک برای بشریت با روحیه ترویج همبستگی جهانی و کمک به ارتقای صلح، ثبات و جهان رفاه با یگدیگر همکاری کنند.
ژو لان، رئیس کالج شوارتزمن، دانشگاه تسینگ‌هوا که در این مجمع حضور داشت، خاطرنشان کرد که نامه شی نشان می‌دهد که دولت چین در همکاری با جامعه بین‌المللی برای مقابله با چالش‌ها، نهایت صداقت را دارد.
چین دارای تجربه کافی برای درک کامل مشکلات پیش‌ روی جهان امروز و شاید کلید اجماع و اراده برای حل مشکلات است. ژو در حاشیه این مجمع به گلوبال تایمز گفت بیانیه‌ای برای کشورها در مناسبت‌های بین‌المللی آسان‌تر است اما اقدامات بیشترین اهمیت را دارند به همین دلیل موضوع مجمع امسال مهم است.
بیش از ۲۰۰ شرکت‌کننده از محافل سیاسی، دانشگاهی و تجاری در بیش از ۵۰ کشور از آسیا، اروپا، آفریقا، آمریکا و اقیانوسیه، از جمله بیش از ۵۰ رئیس سابق دولت، سران دولت و رهبران سازمان‌های بین‌المللی و بیش از ۹۰ نفر از کارشناسان، دانشمندان و رهبران تجاری مشهور در سطح بین‌المللی در این مجمع شرکت کردند.
مجمع بین‌المللی امپریال اسپرینگز که در سال ۲۰۱۴ افتتاح شد، اکنون به‌طور مشترک توسط انجمن مردمی چین برای دوستی با کشورهای خارجی، انجمن دوستی و تبادل استرالیا چین، دولت مردمی استان گوانگدونگ و اتحاد رهبری جهانی باشگاه مادرید سازماندهی می‌شود.
مجمع امسال عمدتا بر موضوعات فوق متمرکز بود: ثبات استراتژیک جهانی، تأمین مالی برای توسعه، تقویت همکاری‌های جهانی، چالش‌های سنتی و غیرسنتی برای امنیت جهانی، مقابله با چالش‌های پیش ‌روی اقتصاد جهانی، اجلاس سران سازمان ملل متحد در آینده، آینده جهانی. حکمرانی، هوش مصنوعی و فناوری سبز، توسعه پایدار و مبادلات مردم به مردم و یادگیری متقابل در میان تمدن‌ها.
مجمع بین‌المللی امپریال اسپرینگز برای هشت دوره متوالی برگزار شده و به یک پلتفرم پیشرفته و نوآورانه برای چین تبدیل شده است تا ارتباطات عمیق‌تری با دیگر نقاط جهان برقرار کند.
امسال برای اولین‌بار بود که این مجمع در خارج از کشور برگزار شد. یوسیپوویچ، رئیس‌جمهور سابق کرواسی گفت که این تغییر قابل‌توجه بوده، زیرا نشان می‌دهد اراده برای همکاری حتی بیشتر شده است.
چابا کوروسی، دیپلمات مجارستانی که به‌عنوان رئیس هفتاد‌و‌هفتمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد خدمت کرد، نیز در این مجمع شرکت کرد.
او معتقد است که ذهنیت بازی حاصل جمع صفر در جهان شروع به تحت‌الشعاع قرار‌دادن ضرورت همکاری جهانی در زمینه کالاهای مشترک جهانی کرده است و مجمع بین‌المللی امپریال اسپرینگز با موضوع امسال «اقدام جمعی برای یک آینده» بستری الهام‌بخش را برای بحث درباره این‌که کشورها چگونه می‌توانند با آن مقابله کنند فراهم می‌کند.
نتیجه یک بازی باخت ــ باخت است؛ بنابراین نمی‌تواند جایگزینی برای ما باشد. نمی‌تواند نتیجه قابل‌قبولی برای ما باشد.
کوروسی به گلوبال تایمز گفت: مسئولیت ما یک اقدام جمعی است، جایی که ما هنوز می‌توانیم نوعی مسابقه داشته باشیم اما باید راه‌های همکاری را پیدا کنیم.
ماریا فرناندا اسپینوزا، وزیر سابق امور خارجه اکوادور، به گلوبال تایمز گفت که همکاری با دنیای امروزی همخوانی دارد.
وقتی به چالش‌های امنیتی که جهان با آن مواجه است، درگیری‌هایی که ما تجربه می‌کنیم، بحران زیست‌محیطی، بحران فقر و نابرابری فکر می‌کنید، همه این چالش‌ها چیزی است که در پایان به همکاری بیشتر در یک ساختار چندجانبه نیاز دارند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها