به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، اردشیر شهرکی افزود: ۸۰۰ هکتار سطح باغات میوه گرمسیری گواوا در سیستان و بلوچستان وجود دارد که ۷۷۰ هکتار آن باور و بقیه غیر بارور است.
وی با بیان اینکه برداشت این محصول تا اوایل فروردین ادامه دارد افزود: پیشبینی میشود تا پایان فصل برداشت ۶ هزار و ۸۵۰ تن از این محصول در جنوب سیستان و بلوچستان تولید و روانه بازار مصرف شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: گواوا معروف به زیتون محلی، میوهای منحصر به مناطق گرمسیری است که عمدتا در شهرستانهای نیکشهر، چابهار، سرباز و کنارک این استان تولید و برداشت میشود.
وی ادامه داد: درختچههای گواوا در اوایل بهمن به گل مینشینند و گلهایشان بسیار خوشبوست، همچنین پوست تنه گواوا سبز یا قهوهای متمایل به قرمز است.
سیستان و بلوچستان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب خواستگاه متنوعترین میوههای گرمسیری کشور است به طوریکه در تولید برخی میوهها در ایران بیرقیب است.
آب و هوای متنوع سیستان و بلوچستان زمینه را برای کشت انواع محصولات کشاورزی از جمله میوههای گرمسیری و سردسیری فراهم کرده است.
موز از مهمترین محصولات گرمسیری سیستان و بلوچستان است که نسبت به سایر محصولات گرمسیری بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است و 'پاپایا' یا خربزه درختی نیز از دیگر محصولات گرمسیری استان محسوب میشود که از نواحی گرمسیری آمریکای مرکزی به این استان راه یافته، خربزه درختی پوستی بسیار نازک و مزه شیرین دارد که علاوه بر مصرف خوراکی، قابل استفاده در صنایع تبدیلی نیز هست.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد