داوود شایقی روز یکشنبه اظهار کرد: با اجرای این طرحها فرصت اشتغال برای هفت هزار و ۱۵۰ نفر در استان فراهم شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل ادامه داد: در این استان رسیدن به شاخص مطلوب رشد اقتصادی، افزایش سرانه درآمدی مردم و بهبود معیشت مردم با اشتغال و کارآفرینی مطابق با سیاستهای دولت جدید مورد توجه قرار گرفته است.
وی تکمیل طرحهای نیمهتمام، اجرای دقیق برنامه هفتم توسعه به ویژه در حوزه رشد اقتصادی، کمک به رونق تولید و تسهیل فضای کسب و کار را از سیاستهای کاری سازمان برنامه و بودجه در دولت چهاردهم برشمرد.
شایقی افزود: با توجه به اینکه سیاست دولت چهاردهم تلاش برای کسب رضایت مردم است عنصر اصلی در این زمینه بهبود فرآیندها در تسریع امور مردم است که قطعا مدیران استانی و شهرستانی در این حوزه در کانون توجه جدی قرار گرفته و انتظار میرود با برنامهریزیهای درست و سنجیده به سمت و سوی کسب رضایت مردم حرکت کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل گفت: در هفتههای اخیر با هماهنگی انجام شده تلاش شد تا برای پایاب سد و ارتقای راههای مواصلاتی استان منابع ملی خوبی را جذب کرده و به این طرحها اختصاص دهیم.
وی بیان کرد: استان اردبیل در رشد اقتصادی و تولید ناخالص بر اساس آمارهای ارائه شده در سالهای اخیر حرکت رو به رشدی داشته و باید این روند متناسب با توانمندی استان تقویت شود.
شایقی ابراز امیدواری کرد که در چهارچوب این برنامه و با اجرای برنامه هفتم توسعه و نیز با اجرای طرحهای پیشران در مناطق شهری و روستایی، اهداف توسعهای استان اردبیل در این مناطق محقق شود.
افق توسعه استان اردبیل با تهیه سند آمایش ترسیم شد
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل اضافه کرد: سند آمایش استان و طرحهای توسعهای در شهرستانها میتواند مبنای هدفگذاری برای دستگاههای اجرایی و فرمانداران در مسیر تحقق اهداف و برنامههای رو به جلو در استان باشد.
وی با بیان اینکه با تهیه و تدوین طرح آمایش سرزمین، افق توسعه این استان تا سال ۱۴۲۴ ترسیم شده است، افزود: بر اساس این سند و چشمانداز، توسعه و رونق همهجانبه استان رقم میخورد.
شایقی اظهار کرد: اجرا و تحقق برنامه هفتم توسعه کشور و نیز سند آمایش سرزمین، منجر به تحول و توسعه استان خواهد شد و در کنار آن سند توسعه شهرستانها و سند توسعه اقتصادی و اشتغال روستاهای بالای ۴۰ خانوار نیز تهیه شده که این دو سند تکمیلی نیز رونق تولید و اشتغال را در روستاها به دنبال خواهد داشت.
استان اردبیل با بیش از یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال غربی ایران واقع شده است، حدود ۴۴۸ هزار و ۵۵۴ نفر از جمعیت این استان در یک هزار و ۵۵۵ روستا سکونت دارند که از این تعداد یک هزار و ۲۴ روستا بالای ۲۰ خانوار است.
یک هزار و ۲۰ دهیاری در روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان اردبیل راهاندازی شده که ۴۰۷ هزار و ۴۹۵ نفر جمعیت روستایی را زیرپوشش قرار داده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
نماینده جنبش جهاد اسلامی فلسطین در ایران در گفتگوی تفصیلی با جام جم آنلاین مطرح کرد