آبرسانی به آسیابدرگاه در اولویت قرار دارد

رئیس شورای روستای کلوت مطرح کرد: پروژه آبرسانی به روستا به دلیل نبود نظارت به قدری بد اجرا شده که هر روز انشعابات یخ میزند و امداد آب هم به هر دلیلی از حضور به موقع برای حل مشکل سر باز میزنند.
رئیس شورای روستای کلوت مطرح کرد: پروژه آبرسانی به روستا به دلیل نبود نظارت به قدری بد اجرا شده که هر روز انشعابات یخ میزند و امداد آب هم به هر دلیلی از حضور به موقع برای حل مشکل سر باز میزنند.
کد خبر: ۱۴۹۲۸۶۲

به گزارش خبرنگار جام جم البرز، مجید کلوت رئیس شورای روستای آسیابدرگاه که حدود سه سال عضو شوراست، بیان کرد: متاسفانه به دلیل در انزوا قرار گرفتن روستا‌های بخش آسارا به ویژه چندین آبادی دهستان نسا مشکلات عدیده‌ای وجود دارد که البته با صبوری، یکدلی، تلاش و پیگیری و البته گوشه چشم توجه از سمت مسئولان مربوطه تا حد زیادی قابل برطرف شدن است.
وی با تاکید بر اشتراک مشکلات روستا‌های محور کرج به کندوان بیان کرد: مشکلاتی که ذکر آن رفت معضلات روستای آسیابدرگاه است که روستا‌های همجوار هم با آن‌ها به نوعی درگیر هستند.
رئیس شورای روستای آسیابدرگاه خاطر نشان کرد: نامشخص بودن وضعیت آب شرب، مشکلات مربوط به بافت روستا و پروژه‌های طرح هادی، نامشخص بودن وضعیت اسناد و املاک از طرف بنیاد مسکن، نا مشخص بودن وضعیت املاک با قدمت ۴۰ سال که در اراضی ملی ساخته شده - ادارات بنیاد مسکن و منابع طبیعی مسئولیت واگذاری به روستاییان را به عهده نمی‌گیرند و احتمال تخریب منازل مسکونی در روستا وجود دارد- از جمله مشکلاتی است که اهالی روستای آسیابدرگاه با آن دست و پنجه نرم می‌کنند.
کلوت اظهار کرد: عدم واگذاری انشعاب گاز به منازل خارج از بافت با قدمت ۴۰ سال به بالا، عدم وجود اشتغال مناسب، تخریب راه‌ها و قسمت اعظمی از بافت طبیعی به دلیل ساخت آزاد راه تهران شمال، نبودن امکانات رفاهی و فرهنگی و اجتماعی از دیگر مشکلاتی است که اهالی روستا با آن مواجه هستند.
وی اضافه کرد: دسترسی نداشتن به سامانه‌های دولت الکترونیک به دلیل وضعیت بسیار بد مخابرات و تجهیزات زیر ساخت و نهایتا اینترنت، نبود وجود روشنایی در قسمت‌هایی از جاده که مسیر دسترسی محلی به روستاهاست که متاسفانه با شروع به کار آزادراه عملا تعمیر و نگهداری دیگر صورت نمی‌پذیرد از دیگر معضلاتی است که باید به آن پرداخت.
رئیس شورای روستای آسیابدرگاه بیان کرد: نبود سایت آتش نشانی در منطقه، اجرای طرح حریم کیفی و کمی رودخانه و عدم امکان نوسازی روستا با توجه به افزایش جمعیت از دیگر مشکلاتی است که با آن مواجه هستیم.
کلوت در مورد تعدادساکنین روستای آسابدرگاه که با توجه به فصول سال متغیر است مطرح کرد: جمعیت ساکن در روستای آسیابدرگاه با توجه به کوچک بودن، در بهار و تابستان حدود۴۰۰ نفر که این تعداد در زمستان تا ۴۰ نفر کاهش پیدا میکند.
وی اضافه کرد: اولویت ما برای رفع مشکلات روستا پیش ازهر کاری واگذاری زمین‌های املاکی که در اراضی ملی ساخته شده اند به روستاییان است، چرا که با مشخص شدن این امر از تخریب منازل اهالی جلوگیری می‌شود. رئیس شورای روستای آسیابدرگاه بیان کرد: احکامی که برای پیگیرد افراد و تخریب ساختمان‌ها از طرف مراجع قضایی با درخواست منابع طبیعی صادر شده خواب را از چشم مردم فقیر این منطقه گرفته است.
کلوت اظهار کرد: افزایش بافت و اصلاح طرح حریم کیفی و کمی رودخانه و صدور مجوز ساخت از دیگر موضوع‌هایی است که با توجه به افزایش جمعیت نیاز به ساخت مسکن برای جوانان و فرزندان بسیار ضروری است.
وی اظهار کرد: همانطور که مستحضر هستید در منطقه‌ی ما هر چیزی کاشته شود به عمل می‌آید، به برکت هوای خوب و آب و خاک مناسب هر گونه فعالیت اعم از کشاورزی، دامداری، پرورش گیاهان دارویی و پروتئین‌های خوراکی قابل اجراست، مضاف بر این فضا برای ایجاد و راه اندازی بوم گردی و فرآورده‌های محلی مهیاست.
رئیس شورای روستای آسیابدرگاه بیان کرد: چند سالی است پروژه‌ی نوسازی آب شرب تو روستای آسیابدرگاه انجام شده، متاسفانه به دلیل نبود نظارت و سهل انگاری پیمانکار آبفا بعد از تعویض بستر، هر روز یه معضل جدید داریم، یعنی اینکه به قدری پروژه بد اجرا شده که هر روز انشعابات یخ میزند و امداد آب هم به هر دلیلی از حضور به موقع سر باز میزنند.
کلوت تاکید کرد: با بستر قدیمی در طول زمستان شاید یک یا دو بار آب یخ می‌زد، اما در بستر جدید هر روز درگیر این مسئله هستیم، رفع ایراد پروژه‌ی آب از تمام مشکلات بالا اولویتش بیشتر است که امیدواریم این خواسته‌های ما به گوش مسئولان برسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها