به گزارش خبرنگار جام جم انلاین از بیرجند؛ استاندار خراسان جنوبی در این مراسم نداشتن "نگاه تک بعدی" را از سیاست های ممتاز کویرتایر عنوان کرد و اظهار داشت:بسیاری از بنگاههای تولید تمرکز خود را تنها به رشد اقتصادی و افزایش بهره وری معطوف می نمایند در حالی که کویرتایر در همه زمینه ها بخصوص به نیروی انسانی خود نگاه ویژه دارد.
سید محمد رضا هاشمی از مجموعه کویرتایر به خصوص مهندس زینلی که نگاه فرااستانی در جهت توسعه این استان دارند تقدیر کرد و از هلدینگ سرمایه گذاری امید خواست، علاوه بر کویرتایر بستر حضور سرمایه گذاران را در حوزه های معدن و کشاورزی استان نیز فراهم کنند.
❇️کویرتایر؛ سرآمد و روزآمد در زمینه هوش مصنوعی
رئیس هیئت مدیره شرکت گروه مدیریت سرمایه گذاری امید نیز در این مراسم ، هوشمندسازی در کویرتایر را سرآمد و روزآمد خواند و اظهار کرد: با دوراندیشی مهندس زینلی و همت مدیران و متخصصین این کارخانه، پروژه بسیار بزرگی به مرحله اجرا درآمده است که با علم روز دنیا منطبق و همگام است و این در نوع خود در سطح ملی بی نظیر است.
دکترسید مصطفی سیدهاشمی با ابراز امیدواری از اجرایی شدن طرح 50 هزار تنی کویرتایر افزود: هلدینگ سرمایه گذاری امید برای این پروژه بزرگ که بالغ بر 230 میلیون دلار سرمایه گذاری شده است، نهایت تلاش و همکاری را برای به ثمر نشستن این ابرپروژه به کار بسته است تا به زودی برکات این طرح، استان و کشور را منتفع گرداند.
❇️کویرتایر ؛ پرچمدار تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت تایر
مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویرتایر گفت: کارخانه هوشمند محیطی است که با پیادهسازی تحول دیجیتال، تمامی بخشهای تولید، زنجیره تأمین، مالی، فروش، منابع انسانی و سایر بخش ها را بهصورت یکپارچه و هوشمند مدیریت میکند.
سید محمد حسین زینلی اظهار کرد: شرکت دانش بنیان کویرتایر به عنوان اولین شرکت تایرسازی در ایران، مفتخر است به عنوان پرچمدار تحول دیجیتال و هوشمندسازی در صنعت تایر، پس از چهار سال تلاش شبانهروزی اولین کارخانه هوشمند صنعت تایر در کشور را به نام کویرا ثبت و افتتاح نماید و حماسه هوشمندسازی در کویرتایر در جریان است.
وی درخصوص تاریخچه هوشمندسازی درکویرتایر گفت: اولین و حیاتیترین اقدام این شرکت در حوزه هوشمندسازی در ابتدای سال 1400 با تشکیل کمیته هوشمندسازی فرآیندهای تولید آغاز شد که در طول این چهار سال، اهداف و اولویتهای مختلفی را ترسیم و برنامه ریزی نمود تا امروز شاهد افتتاح اولین مرحله کارخانه هوشمند صنعت تایر کشور در کویرتایر باشیم.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان کویرتایر با ذکر اهداف این کمیته افزود: استفاده از ظرفیت جامعه نخبگان و متخصصین داخل و خارج از کشور، آغاز و استمرار پروژههای زودبازده، تهیه استخر پروژهها، پیادهسازی سیستم ERP، اجرای پروژه هوش تجاری (BI)، اجرای پروژه سکوی هوشمند، آغاز پروژه چتبات درون سازمانی، طراحی نرم افزار ساعی و ده ها اقدام دیگرازمهمترین برنامه های کمیته هوشمندسازی فرآیندهای تولید بوده تا فرآیندها را بهینهسازی نماید و افزایش بهره وری، کاهش هزینهها، افزایش کیفیت، پیشبینی دقیقتر و تصمیمگیری بهتر را در بستری امن به حداکثر برساند .
مهندس زینلی، نرم افزار هوشمند ساعی را نمونهای از پروژههای سرریز تکنولوژی در حوزه هوشمندسازی عنوان و تصریح کرد: با اجرای این نرم افزار، تمامی عیوب احتمالی فرایند تولیدتایراز ابتدا تا انتها مورد پایش و ارزیابی قرار گرفته و تعداد 3،500 احتمال برای رفع این عیوب توسط نرم افزار مربوطه براساس اهمیت طبقه بندی شده و به صورت لحظهای در اختیار اپراتور قرار میگیرد که این کارسبب افزایش سرعت، کاهش هزینه و افزایش بهره وری در سازمان میگردد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد
دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفتوگو با «جامجم» تأکید کرد آییننامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با دکتر محمدحسین رجبی دوانی رئیس بنیاد ایرانشناسی مطرح شد