در پایان نخستین نشست مشترک سران قوا در سال ۱۴۰۴ مطرح شد‌

عزم قوای سه‌گانه و بسیج همه ظرفیت‌ها در راستای تحقق شعار سال

سران سه قوه در پایان اولین نشست مشترک خود در سال ۱۴۰۴، بر همدلی و عزم قوا، بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات و همراهی بخش‌های مختلف در راستای تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» تأکید کردند.
سران سه قوه در پایان اولین نشست مشترک خود در سال ۱۴۰۴، بر همدلی و عزم قوا، بسیج همه ظرفیت‌ها و امکانات و همراهی بخش‌های مختلف در راستای تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید» تأکید کردند.
کد خبر: ۱۴۹۸۲۴۶
 
دکتر مسعود پزشکیان روزگذشته،پس ازپایان اولین نشست سران‌‌قوا درسال۱۴۰۴،با بیان این‌که جلسات سران قوا تقریبا هر هفته و به شکل مستمر در راستای بررسی موضوعات مطرح و مهم برای سه قوه برگزار می‌شود و نتایج بسیار خوبی داشته است، اظهار داشت: در جلسه این هفته موضوع اصلی، پیگیری اجرای شعار سال و چگونگی تمهید بسترها برای جذب سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم در حوزه کاری هریک از قوای مجریه، مقننه و قضاییه بود. 
رئیس‌جمهور با اشاره به این‌که باور دارم با هماهنگی مطلوبی که بین سه قوه وجود دارد و جهت‌گیری‌هایی که از سوی 
مقام معظم رهبری ترسیم شده است، به حول و قوه الهی خواهیم توانست بر بیشتر مشکلات غلبه کنیم، افزود: مصمم هستیم که اهداف تعیین‌شده را اجرایی کنیم و هماهنگی و همدلی موجود میان قوا می‌تواند به ما در این زمینه کمک جدی کند. 
دکتر پزشکیان با بیان این‌که همواره این نگرانی را داشته‌ام که اختلافات ما بهانه و زمینه نفوذ دشمن در کشور را فراهم می‌کند، تصریح کرد: اگر ما وحدت و انسجام داشته باشیم و به زبان و نگاه مشترک برسیم، که این زبان و نگاه مشترک طبیعتا بر مبنای جهت‌گیری‌های اعلامی رهبرمعظم‌انقلاب اسلامی شکل می‌گیرد، اصولا در عرصه اجرا دیگر نباید تضاد و مشکلی در کار به‌وجود بیاید و با تکیه بر این همدلی، به حول و قوه الهی خواهیم توانست به دور از اقدامات شعاری، اهداف تعیین‌شده را عملیاتی کنیم. 
دکتر محمدباقر قالیباف نیز در جمع‌بندی خود از این نشست با اشاره به این‌که بیش از۱۸سال است که نام‌گذاری سال‌ها  توسط مقام معظم رهبری بر موضوع اقتصاد بوده، تاکید کرد: سرمایه‌گذاری نباید به‌عنوان یک مسأله جزیره‌ای و مستقل در نظر گرفته شود، زیرا اقتصاد یک کلیت است که در آن تمام بخش‌ها به‌طور مستقیم به هم پیوسته‌اند. 
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه به اهمیت امنیت سرمایه‌گذاری برای کارآفرینان و تولیدکنندگان اشاره کرد و افزود: امنیت سرمایه‌گذاری برای کسانی که ثروت تولید می‌کنند و چرخ‌های تولید کشور را به حرکت درمی‌آورند، از اولویت‌های اصلی ماست. باید مشکلات این افراد را حل و موانع را تسهیل و از سر راه آنها برداریم. 
دکتر قالیباف با اشاره به قانون نظام تأمین مالی، خاطرنشان کرد: این قانون یکی از فرصت‌های بزرگ برای جذب سرمایه است. در جلسه سران قوا بحث‌هایی درباره این قانون داشتیم، این قانون حدود۳۵ آیین‌نامه نیاز دارد که شش آیین‌نامه آن آماده شده و باقی آیین‌نامه‌ها نیز در دو ماه آینده تکمیل خواهد شد تا روند جذب سرمایه‌گذاری تسهیل و تسریع شود.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که در پایان سال ۱۴۰۴، با اجرای تمام اقدامات و برنامه‌های مصوب و ابلاغی، از جمله طرح کالابرگ، فشار تورم و مشکلات اقتصادی از دوش خانواده‌ها برداشته شود، اظهار داشت: امیدواریم با همکاری قوا، چه در حوزه قانون‌گذاری و نظارت، چه در دولت که بار اصلی را بر دوش دارد و چه در قوه‌قضاییه که نظارت‌های مؤثر را انجام می‌دهد، سال موفق و پربرکتی داشته باشیم. 
حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای نیز در  نشست سران قوا گفت: امید است درسال۱۴۰۴ با هماهنگی میان ارکان مختلف نظام، همت مردم و تلاش همه کارگزاران، گامی بلند در مسیر تحقق شعار سال، بهبود شاخص‌های اقتصادی و به‌ویژه گشایش در معیشت مردم برداشته شود. 
رئیس قوه‌قضاییه در تبیین الزامات تحقق شعار سال، به چند محور کلیدی اشاره کرد و گفت: از مهم‌ترین مؤلفه‌ها برای سرمایه‌گذاری در بخش تولید، تأمین امنیت سرمایه‌گذاری است. این امنیت باید هم در بُعد تدوین قوانین و مقررات تضمین شود و هم در حوزه اجرا و نظارت و از جمله از سوی دستگاه‌های نظارتی و قوه‌قضاییه نیز مورد اهتمام قرار گیرد. 
حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای یکی دیگر از ضرورت‌های تحقق شعار سال را مردمی‌سازی اقتصاد و تولید دانست و خاطرنشان کرد: اقتصاد و سرمایه‌گذاری در تولید نباید به گروه یا طیف خاصی محدود شود. با عزمی که در دولت مشاهده می‌شود، باید زمینه‌ای فراهم شود که مردم به صورت گسترده در سرمایه‌گذاری و تولید مشارکت داشته باشند. 
رئیس قوه‌قضاییه همچنین با تأکید بر لزوم حمایت هدفمند و اولویت‌محور از تولید، گفت: در بخش‌هایی مانند کشاورزی و صنعت، باید اولویت‌ها مشخص شود تا با برنامه‌ریزی دولت و مشارکت سایر قوا و نهادها، منابع و امکانات به‌درستی هدایت شده و تخصیص یابد. این اولویت‌ها باید هم برای مردم و هم برای دستگاه‌های اجرایی روشن باشد. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها