جشن مایکروسافت برای کودک‌کشی

شرکت مایکروسافت این‌ روزهادر‌حالی پنجاهمین‌سالگردتاسیس خودراجشن می‌گیردکه دست این شرکت درکودک‌کشی غزه برای همگان روشده است امااین موضوع درجشن پنجاهمین‌سالگرد این شرکت،باعث اعتراض بسیاری ازکارکنانش شد.
شرکت مایکروسافت این‌ روزهادر‌حالی پنجاهمین‌سالگردتاسیس خودراجشن می‌گیردکه دست این شرکت درکودک‌کشی غزه برای همگان روشده است امااین موضوع درجشن پنجاهمین‌سالگرد این شرکت،باعث اعتراض بسیاری ازکارکنانش شد.
کد خبر: ۱۴۹۸۲۵۲
 
اعتراض کارکنان مایکروسافت در طرفداری از مردم فلسطین، جشن پنجاهمین سالگرد تاسیس این شرکت را مختل کرد که آخرین واکنش منفی نسبت به ارائه فناوری هوش مصنوعی به ارتش صهیونیست‌هاست.این اعتراض زمانی آغاز شد که مصطفی سلیمان، مدیرعامل هوش مصنوعی مایکروسافت، به‌روزرسانی‌های محصول و چشم‌انداز بلندمدت دستیار هوش مصنوعی شرکت را برای مخاطبانی از جمله بیل گیتس، یکی از بنیان‌گذاران مایکروسافت و استیو بالمر، مدیرعامل سابق، ارائه می‌کرد.
ابتهال ابوساد، کارمند مایکروسافت در حالی که به سمت صحنه می‌‌رفت، فریاد زد: «شما ادعا می‌کنید که به استفاده از هوش مصنوعی اهمیت می‌دهید اما مایکروسافت سلاح‌های هوش مصنوعی را به ارتش اسرائیل می‌فروشد. ۵۰ هزار نفر کشته شده‌اند و مایکروسافت این نسل‌کشی را در منطقه ما تقویت می‌کند.»
ابوساد ادامه داد و فریاد زد که دستان سلیمان و«همه مایکروسافت» به خون آغشته است.او همچنین چفیه‌ای را که در دست داشت ودرآمریکا هم به نماد حمایت ازمردم فلسطین تبدیل شده، روی صحنه انداخت.تحقیقات خبرگزاری آسوشیتدپرس در اوایل سال جاری نشان می‌دهد که مدل‌های هوش مصنوعی مایکروسافت به‌عنوان بخشی از یک برنامه نظامی صهیونیست‌ها برای انتخاب اهداف بمباران در طول جنگ‌های غزه و لبنان مورد استفاده قرار گرفته است. 
معترض دوم وانیا آگراوال، کارمند مایکروسافت نیز بخش دیگری ازجشن راکه طی آن گیتس، بالمر و مدیرعامل فعلی مایکروسافت، ساتیا نادلا روی صحنه بودند، قطع کرد. در بهمن سال گذشته، پنج کارمند مایکروسافت به دلیل اعتراض به قراردادها از جلسه با نادلا اخراج شدند.
در حالی که رویداد بهمن‌‌ماه یک جلسه داخلی بود اما اعتراض روز جمعه بسیار عمومی‌تر بود. برخی کارمندان نیز در روز این جشن بیرون از مراسم تجمع کردند. شرکت‌ها و مؤسسات آموزشی مختلف دیگری هم با اعتراض به روابط خود با اسرائیل، به تشدید بحران انسانی در غزه در اثر حمله وحشیانه صهیونیست‌ها، واکنش نشان داده‌اند.
وزارت بهداشت غزه می‌گوید حداقل ۵۰هزار و۶۰۹ فلسطینی شهید و ۱۱۵هزار و۶۳زخمی فلسطینی در جنگ علیه مردم غزه تایید شده است. دفتر رسانه دولتی این منطقه تعداد شهدای خود را به بیش از ۶۱ هزار و۷۰۰ نفر به‌روزرسانی کرده و گفته که هزاران نفر از مفقودان زیر آوار، احتمالا شهید شده‌اند.
پس ازحمله ۷ اکتبر۲۰۲۳،استفاده رژیم صهیونیستی ازمدل‌های هوش مصنوعی برای شناسایی اهداف به‌ اصطلاح نظامی، تحلیل داده‌های شنود و پردازش اطلاعات گسترده‌تر شد. مایکروسافت و اوپن‌ای‌آی فناوری‌های خود را از طریق پلتفرم ابری اژر در اختیار ارتش رژیم صهیونیستی قرار داده‌اند.گزارش‌های منتشرشده، نشان می‌دهد غول‌هـــای فناوری آمریکا به‌طور پنهانی رژیــم صهیونیستــــی را قادر ساختند که با افزایش چشمگیر استفاده از هوش مصنوعی و خدمات پردازشی، افراد به‌اصطلاح «مظنون» را سریع‌تر درغزه و لبنان ردیابی و حذف کند اما همزمان، شمار شهدای غیرنظامی هم به‌شدت افزایش یافته و نگرانی‌ها درباره نقش این ابزارها درمرگ افراد بی‌گناه فلسطینی بالا گرفته است. ارتش‌ها سال‌هاست که از شرکت‌های خصوصی برای ساخت سلاح‌های خودکار سفارشی استفاده می‌کنند.بااین حال،جنگ‌های اخیر رژیم صهیونیستی یکی از نخستین نمونه‌هایی است که مدل‌های هوش مصنوعی تجاری ساخت آمریکا مستقیما در جنگ فعال به کار گرفته شده‌، باوجود نگرانی‌ها در مورد این‌که این فناوری‌ها در ابتدا برای تصمیم‌گیری درباره مرگ و زندگی انسان‌ها طراحی نشده بود. ارتش رژیم صهیونیستی از هوش مصنوعی برای بررسی حجم عظیمی از اطلاعات جاسوسی، ارتباطات شنود شده و داده‌های نظارتی استفاده می‌کند تا گفتار یا رفتاری که به ظن آنها «مشکوک» است را شناسایی کرده و حرکات «دشمنانش» را رهگیری کند. تحقیقات آسوشیتدپرس نشان می‌دهد که پس از عملیات نیروهای حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، استفاده از فناوری‌های مایکروسافت و اوپن‌ای‌آی در رژیم صهیونیستی به‌شدت افزایش یافت. این تحقیقات همچنین جزئیات جدیدی را درباره نحوه انتخاب اهداف توسط سیستم‌های هوش مصنوعی و اشتباهات آنها، از جمله داده‌های نادرست یا الگوریتم‌های معیوب، فاش کرده است.این گزارش براساس اسناد داخلی، داده‌ها و مصاحبه‌های اختصاصی با مقامات فعلی و سابق رژیم صهیونیستی و کارکنان شرکت‌های فناوری تهیه شده است.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها