به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، از اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل، مدیرکل این اداره کل روز شنبه در بازدید از رزمایش آمادگی مدیریت بحران آثار تاریخی در بنای تاریخی بقعه شیخ جبرائیل کلخوران اظهار کرد: بناهای تاریخی به عنوان نمادهای هویتی کشور از اهمیت ویژهای برخوردارند و حفظ و نگهداری آنها علاوه بر دستگاههای مسئول برای همگان لازم است.
حسن محمدی ادیب افزود: حفاظت از بناهای تاریخی در مواقع بحرانی و وقوع بلایای طبیعی نیازمند همراهی دستگاههای مدیریت بحران و آگاهسازی جوامع محلی است و رزمایش امروز همزمان با سراسر کشور با این هدف برگزار شد.
او ادامه داد: دستگاههای مختلف مرتبط با مدیریت بحران مانند آتشنشانی، اورژانس، نیروی انتطامی، هلال احمر، راه و شهرسازی، ادارات برق، آب و یگان حفاظت میراثفرهنگی در این رزمایش حاضر شده و همکاری کردند و چگونگی عملکرد آنها در مواقع بحران، با ایجاد تهدیدات فیزیکی فرضی ارزیابی شد.
وی تصریح کرد: این رزمایش به صورت ویدیو کنفرانس با حضور وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و به صورت همزمان در بیش از ۱۰ استان کشور برگزار شد و نیروهای یگان حفاظت میراث فرهنگی استان اردبیل در کنار سایر نیروها به سرعت وارد عمل شده و اقدامات لازم برای صیانت از ابنیه تاریخی را عملیاتی کردند.
طبق اعلام اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل، ۲ اثر مجموعه شیخ صفیالدین اردبیلی و کاروانسرای سنگی صائین از این استان در فهرست میراث جهانی یونسکو قرار دارد و ۹۰۵ اثر غیرمنقول شامل ۱۱۳ بنای تاریخی و ۷۹۲ محوطه تاریخی، ۷۸ اثر منقول تاریخی فرهنگی، ۷۲ اثر ناملموس فرهنگی و ۲۸ اثر طبیعی از استان اردبیل در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
استان اردبیل با آثار تاریخی قابل تامل در ۱۲ شهرستان در شمال غرب ایران واقع شده است و به لحاظ جاذبههای میراث فرهنگی، جزو مقاصد اصلی گردشگران داخلی و حتی خارجی محسوب میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
دکتر همایون میگویدحقیقت امام فراتر از چیزی است که در انتظارش هستیم
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد