مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان:

برخورد قاطع با متخلفان استفاده از آب آشامیدنی در بخش کشاورزی

فرهاد سرگلزایی ،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از برخورد قاطع با استفاده غیرقانونی از آب در بخش کشاورزی خبر داد و گفت: در راستای روند مقابله با این پدیده ۶ هزار و ۷۰۹ مورد انشعاب غیرمجاز سال گذشته شناسایی و ساماندهی شد.
فرهاد سرگلزایی ،مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از برخورد قاطع با استفاده غیرقانونی از آب در بخش کشاورزی خبر داد و گفت: در راستای روند مقابله با این پدیده ۶ هزار و ۷۰۹ مورد انشعاب غیرمجاز سال گذشته شناسایی و ساماندهی شد.
کد خبر: ۱۵۰۰۲۴۲

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، فرهاد سرگلزایی افزود: از ۶ هزار و ۷۰۹ انشعاب غیرمجاز در سیستان و بلوچستان در بازه زمانی یکسال گذشته ۲۷۳ مورد مربوط به استفاده غیرقانونی از آب آشامیدنی برای مصارف کشاورزی و آبیاری فضای سبز بوده است.

وی بیان کرد: آب آشامیدنی، منبعی حیاتی و محدود است و استفاده غیرمجاز از آن به‌طور مستقیم موجب افت فشار، نارضایتی مردم و وارد آمدن فشار مضاعف بر شبکه‌های توزیع می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: متأسفانه این انشعابات بدون رعایت اصول فنی و به‌صورت خودسرانه انجام می‌شود که حتی می‌تواند منجر به ورود آلودگی به شبکه و کاهش کیفیت آب آشامیدنی شود.

به گفته وی، شرکت آب و فاضلاب با همکاری دستگاه‌های مسوول، روند برخورد با این پدیده را با جدیت ادامه می‌دهد و هم‌زمان، تسهیلاتی برای دریافت انشعاب قانونی در نظر گرفته شده تا مسیر قانونی برای متقاضیان واقعی تسهیل شود.

سرگلزایی اظهار کرد: رعایت قانون، مسوولیت‌پذیری اجتماعی و مصرف بهینه منابع آبی، سه ضلع مهم برای عبور از محدودیت‌های آبی پیش‌رو هستند، شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از همه شهروندان تقاضا دارد تا با پرهیز از هرگونه بهره‌برداری غیرمجاز و گزارش موارد مشکوک، در کنار ما برای تأمین پایدار آب در این خطه گرم و کم‌آب تلاش کنند.

سیستان و بلوچستان در حالی با کمبود منابع آبی مواجه است که انشعابات غیرمجاز عدالت در توزیع آب آشامیدنی را با چالش جدی مواجه کرده؛ واقعیتی تلخ که در سایه آن، ضمن فشار بر منابع آبی محدود، بهره‌مندی بسیاری از مشترکان از آب آشامیدنی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بر اساس آمار‌های رسمی، سالانه بین ۸۰ تا ۱۰۰هزار مورد انشعاب غیرمجاز در سطح کشور شناسایی و برچیده می‌شود. این حجم از تخلف، چالشی جدی برای شرکت‌های آب و فاضلاب در سراسر کشور به شمار می‌رود و پیامد‌های آن به‌ویژه در مناطقی با منابع محدود آبی، به وضوح نمایان می‌شود.

در استانی مانند سیستان و بلوچستان که همواره با تنش آبی و کمبود منابع روبه‌روست، استفاده از آب آشامیدنی شبکه برای آبیاری باغچه‌ها، مزارع یا فضای سبز شخصی، اقدامی ناعادلانه و نگران‌کننده بوده، این روند غیرقانونی چالش‌های فراوانی به همراه دارد به طوریکه امسال در شهرستان چابهار، تنها ۳۰۷ انشعاب غیرمجاز از خط انتقال آب سد زیردان شناسایی شده است.

این انشعابات، عمدتا توسط کشاورزان برای آبیاری مزارع خود انجام و موجب وارد شدن خسارات جبران‌ناپذیر به شبکه آب‌رسانی و مشکلات جدی برای بیش از ۳۵۰ روستای جنوب استان می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها