مدیرکل راهداری استان اردبیل؛

کاهش سوانح در گرو اصلاح رفتار ترافیکی رانندگان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: تا زمانی که رفتار ترافیکی رانندگان اصلاح و احترام به قوانین در جامعه نهادینه نشود، حتی با وجود بهترین زیرساخت‌ها نمی‌توان جلوی وقوع تصادفات را گرفت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: تا زمانی که رفتار ترافیکی رانندگان اصلاح و احترام به قوانین در جامعه نهادینه نشود، حتی با وجود بهترین زیرساخت‌ها نمی‌توان جلوی وقوع تصادفات را گرفت.
کد خبر: ۱۵۰۰۲۹۷

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا، کلیم‌الله وثوقی روز یکشنبه در جلسه کمیته ایمنی راه‌های استان اردبیل با اشاره به نقش رسانه‌ها در ارتقای فرهنگ عمومی اظهار کرد: تلاش می‌شود با همکاری رسانه‌ها آموزش‌های هدفمند به زبان ساده و تأثیرگذار به مردم ارائه شود.

وی ادامه داد: کاهش تلفات و سوانح جاده‌ای تنها یک هدف نیست بلکه یک مسئولیت انسانی و اجتماعی است که نیازمند برنامه‌ریزی منسجم، اقدام عملی و همکاری بین‌بخشی است.

وی با اشاره به برنامه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان برای ارتقای ایمنی راه‌های ارتباطی این استان گفت: امسال خط‌کشی اصولی و استاندارد راه‌ها با استفاده از رنگ‌های مقاوم و شب‌نما در دستور کار قرار گرفته تا دید رانندگان به ویژه در موقع شب افزایش یابد.

وی آسفالت‌ریزی و بهسازی محور‌ها به ویژه در مناطق پرحادثه و پر رفت و آمد با هدف ارتقای سطح کیفی مسیر و کاهش خطرات ناشی از ناهمواری‌ها، شانه‌سازی راه‌ها و بهبود ساختار مسیر برای جلوگیری از واژگونی وسایط نقلیه در مواقع انحراف از مسیر را از دیگر برنامه‌های اداره کل راهداری استان اردبیل ذکر کرد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان اردبیل گفت: پاکسازی حریم راه‌ها از موانع بصری، تابلو‌های فرسوده، حذف درختان مزاحم و جمع‌آوری نخاله‌های رهاشده از دیگر برنامه‌های این اداره کل در سال جاری خواهد بود.

وثوقی به احداث و توسعه سیستم‌های روشنایی در نقاط مه‌گیر و پرتصادف اشاره کرد و افزود: روشنایی مناسب علاوه بر دید بهتر راننده باعث جلوگیری از وقوع تصادفات پر خطر در شب می‌شود.

در این جلسه گزارش‌هایی از مناطق پرحادثه، آمار تصادفات، عملکرد راهداری در سال گذشته و نیز برنامه‌های پیشنهادی برای ماه‌های آینده ارائه و قرار شد تیم‌های عملیاتی در کنار اقدامات میدانی، ارزیابی‌های منظم از اثربخشی طرح‌ها داشته باشند.

از مجموع ۶ هزار و ۳۷۴ کیلومتر جاده در استان اردبیل ۲۰۸ کیلومتر بزرگراه، ۷۱۶ کیلومتر راه اصلی، ۷۰۲ کیلومتر راه فرعی و چهار هزار و ۷۳۸ کیلومتر راه روستایی است.

اردبیل به لحاظ موقعیت جغرافیایی و طبیعی خود و قرار گرفتن در سرزمینی فلاتی شکل با شیب‌های بسیار تندی به زمین‌های کم‌ارتفاع اطراف خود شامل کرانه‌های دریای خزر، جلگه پست مغان و نیز دشت‌های کم‌ارتفاع استان‌های آذربایجان‌شرقی و زنجان منتهی می‌شود و به همین لحاظ جاده‌های این استان اغلب دارای پیچ‌ها و شیب‌های بسیار تند هستند.

هشت گردنه سخت‌گذر و برفگیر به نام‌های حیران، صایین، کجل، نقدوز، الماس، لنگان، قره‌آغاج و اسالم در جاده‌های این استان قرار دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها