به گزارش جام جم آنلاین، فرزاد جمشیدی، مجری تلویزیون درباره نقش و جایگاه فرهنگ و کتاب در فرآیند تصمیمگیری مسئولین گفت: شکر خدا این چندمین باری است که به عنوان مجری اصلی شبکه دو سیما در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران حضور دارم. آقای قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در افتتاحیه نمایشگاه کتاب متذکر شدند که ۱۷ سال است که توصیه مقام معظم رهبری به وجوه اقتصادی برای تمام مردم و دولتمردان است. اما همین پایه اقتصاد چیزی جز فرهنگ نیست. به خوبی نمایان است که اگر مملکتی بخواهد اقتصاد و علوم پایه خود را پربار کند، باید از حوزه فرهنگ هم کار بزرگی انجام بدهد.
جمشیدی با طرح این سوال که کدام رویداد فرهنگی است که میتواند نزدیک به ۲۳۰۰ ناشر داخلی و خارجی را دورهم جمع کند؟ افزود: مسلماً چنین رویدادی رویداد فرهنگی کتاب است. من فکر میکنم قول و غزل درباره کتاب زیاد، اما فعل و عمل کم است. اگر میخواهیم اقتصادمان پایه فرهنگی داشته باشد، این شمارگان کتاب درخور این اقتصاد نیست!
مجری برنامه «باغ کتاب» افزود: همانطور که آقای سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفتهاند عصاره فرهنگها و تمدنها کتاب است و به فرهنگ و فلسفه یونان، فرهنگ و تمدن چین و فرهنگ و تمدن ایران اشاره کردند. پس تمدن ایران کتاب پایه بوده است، اما از یک مقطعی به بعد مردم کتاب را در سبد خرید و فرهنگ خود قرار ندادند. اگر نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بخواهد به عنوان واقعه ویترینی، موسمی، تقویمی و تکلیفی قلمداد بشود، ما بهرهبرداری لازم را از کتاب، یار مهربان نخواهیم داشت.
وی در پاسخ به این سوال که چقدر شما فکر میکنید نگاه مسئولین فرهنگ پایه است؟ توضیح داد: باید ببینیم کتاب چقدر در تصمیمگیریها و تصمیمسازیهای مملکت ما موثر است. این مسئله را نمیتوان با آمار به دست آورد. باید به آن در طول سال توجه کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد