به گزارش جامجمآنلاین به نقل ازپایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا: کارشناس آرزو خاکپور مسئول اطلاع رسانی پلیس فتا فراجا در تشریح این خبر بیان داشت: بیشتر افرادی که در بازار رمز ارز سرمایه گذاری میکنند معمولا نگران دو چیز هستند نخستین مورد بازگشت سرمایه شان و نگرانی دیگر این افراد مربوط به میزان ریسک سرمایه گذاری است؛ وقتی ریسکها زیاد باشند، سرمایه گذاران احتمالا سرمایه اولیه خود را (به صورت جزئی یا به طور کامل) از دست میدهند.
این مقام مسئول ادامه داد: به طور نمونه ما در یکی از استانهای کشور پروندهای داشتیم که شاکی ضمن مراجعه به پلیس فتا در اظهارات خود عنوان داشته که در یکی از شبکههای اجتماعی با شخصی که مدعی بوده در زمینه سرمایه گذاری فعالیت میکند و سودهای کلانی در ازاری سرمایه گذاری در این زمینه پرداخت میکند، آشنا شده است.
آرزو خاکپور افزود: شاکی در اظهاراتش عنوان داشته که با وعدههای دروغین دریافت سود بالا فریب خورده و مبلغ بالایی جهت سرمایه گذاری واریز نموده است و پس از واریز وجه با گذشت زمان سودهایی در صفحه کیف پول خود مشاهده کرده، اما بعدا با اقدام به برداشت متوجه شده که نمیتواند سود و سرمایه اصلی را برداشت نماید و آن فرد نیز دیگر پاسخگو نمیباشد.
وی ادامه داد: در بررسیهای صورت گرفته در خصوص این پرونده متهم که ساکن یکی از استانهای همجوار بود مورد شناسایی قرار گرفت و با حکم قضائی دستگیر شد و در تحقیقات صورت گرفته به کلاهبرداری از حساب تعدادی از هموطنان در سراسر کشور تا کنون اعتراف کرده است.
مسئول اطلاع رسانی پلیس فتا فراجا گفت: این افراد کلاهبردار در حوزه کاریابی ارز دیجیتال در اکثر پروندههای تشکیل شده در پلیس فتا معمولا قربانیان خود را از جوانان جویای کار، قشر دانشجو و بانوانی که در خانه کار میکنند و به دنبال کار هستند و حتی افرادی که میخواهند در حوزه ارز دیجیتال کسب اطلاعات کنند، انتخاب میکنند.
کارشناس آرزو خاکپور در خصوص شگرد این افراد کلاهبردار بیان داشت: معمولا این افراد کلاهبردار در پلت فرمهایی که دستیابی به آنها دشوارتر باشد مانند تلگرام اقدام به ارتکاب جرم با عنوان اینکه "در تلگرام به من پیام بدهید" شروع به چت کردن با عناوینی مانند "ما یک شرکت هستیم که میخواهیم نیروهای متخصصی را جذب کنیم " باطعمههای خود ارتباط برقرار میکنند.
وی اظهار داشت: در این راستا وجوهات سرقت اینترنتی به حساب قربانی واریز میشود و این افراد ناخواسته در اقدامات بعدی خواسته شده افراد کلاهبردار، مبالغ سرقتی را از چرخه بانکی خارج میکنند.
مسئول اطلاع رسانی پلیس فتا فراجا تصریح کرد: با این ترفند کلاهبرداران؛ متاسفانه خود شخص قربانی میشود و در یکی ازمولفههای اصلی آن جرم قرار میگیرد و فرد وقتی متوجه میشود که ۱۰۰ نفر شاکی پیدا کرده و حسابش به عنوان حساب مقصد مسدود میشود و در این خصوص وی به عنوان یکی از متهمان باید در دادسرا حاضر شود و مشکلات این چنینی که ممکن است برای قربانی بوجود بیاید.
وی خاطر نشان کرد: شهروندانی که مایل به سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال هستند حتما باید با اطلاعات کامل وارد این بازار شوند همچنین نسبت به صرافیهای معتبر نیز آشنایی داشته باشند.
این مقام مسئول اظهار داشت: شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ همواره به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان در سراسر کشور است.