شورای راهبردی توسعه هنر صنعت گوهرسنگ‌های شرق کشور آغاز بکار کرد

تفاهم‌نامه بین مجتمع سنگان، ایمیدرو (طرح توسعه صنعت گوهرسنگ) و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای آغاز فعالیت شورای راهبردی توسعه هنر صنعت گوهرسنگ های شرق کشور به نمایندگی مجتمع سنگان خواف در مشهد امضا شد.
کد خبر: ۱۵۰۳۴۹۲
شورای راهبردی توسعه هنر صنعت گوهرسنگ‌های شرق کشور آغاز بکار کرد
به گزارش جام جم آنلاین،  امضای این تفاهم نامه با حضور «علی رسولیان» مدیر عامل مجتمع سنگان، «سید ابومحمد هاشمی» مجری طرح توسعه صنعت گوهرسنگ، «محسن بندپی» معاون گردشگری و «مریم جلالی» معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی چهارشنبه شب در محل نمایشگاه صنایع دستی و ظرفیت‌های گردشگری ایران در انجام شد.
 
مدیر عامل مجتمع سنگان در توضیح این تفاهم نامه به خبرنگار ایرنا گفت: از آنجا که خراسان رضوی در حوزه اکتشاف معدنی با ضعف هایی همراه است، وزارت صنعت، معدن و تجارت 6 هزار میلیارد ریال برای حوزه اکتشاف معدنی به این استان اختصاص داده که قرارداد اجرای آن با پیمانکار مربوطه منعقد شده است.
 
رسولیان اظهار کرد: با این تفاهم نامه هم مجتمع سنگان نماینده ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران) در حوزه اکتشاف، آموزش و تامین مالی در خراسان رضوی شد و هم دبیرخانه شورای راهبردی توسعه هنر صنعت گوهرسنگ های شرق کشور در محل این مجتمع راه اندازی شده است.
 
مجری طرح اکتشاف گوهرسنگ ها در استان های خراسان شمالی و خراسان شمالی گفت: پس از امضای قرارداد، عملیات اکتشافی در ۳۵ محدوده معدنی خراسان رضوی و ۱۰ محدوده معدنی در خراسان شمالی انجام می شود.
 
رسولیان ادامه داد: تاکنون نیز نتایج خوبی در حوزه اکتشاف طلا، مس و آهن در محدوده های عملیاتی بدست آمده است ‌و انتظار می رود که محدوده های جدید اکتشافی از سوی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی و وزارت صمت به مجتمع سنگان برای اکتشاف واگذار شود که استاندار خراسان رضوی از این مهم با جدیت حمایت می کند.
مدیر عامل مجتمع سنگان اظهار کرد: تلاش مجتمع سنگان آن بود که بتواند نمایندگی ایمیدرو را در حوزه گوهرسنگ ها و سنگ های قیمتی داشته باشد که خوشبختانه استانداری نیز این مسئولیت را به این مجتمع واگذار کرد و ایمیدرو نیز این مجوز را به مجتمع داد.
 
وی با بیان اینکه گوهرسنگ ها اشتغال بالایی را به همراه دارند، افزود: ۲ هزار کارگاه نقره سازی و ۳۰۰ کارگاه طلاسازی در خراسان رضوی وجود دارد و فقط حوزه ساخت طلا، نقره و جواهر خراسان رضوی از ۱۶ هزار نفر ظرفیت اشتغال برخوردار است.
 
رسولیان گفت: تلاش دبیرخانه شورای راهبردی توسعه هنر صنعت گوهرسنگهای خراسان رضوی توسعه اکتشاف، آموزش و تامین مالی در محدوده ۱۵ معدن مربوط به سنگهای قیمتی است که بتواند گامی در جهت توسعه مناطق محروم و ایجاد اشتغال در استان بردارد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها