به گزارش جام جم البرز، مجتبی عبداللهی در هفتاد و ششمین جلسه قرارگاه اجتماعی استان البرز که روز سه شنبه ۶ خردادماه ۱۴۰۴ با حضور سردار مولوی، رئیس بازرسی ویژه نهاد ریاست جمهوری و هیئت همراه در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع عدالت اجتماعی و رسیدگی به آسیبهای اجتماعی، گفت: یکی از مهمترین تأکیدات مقام معظم رهبری، مطالبهگری در حوزه عدالت اجتماعی و رسیدگی به نیازمندان جامعه است که ما نیز در همین راستا قرارگاه اجتماعی استان را راهاندازی کردیم.
وی افزود: از ابتدای آغاز به کار در استان البرز، نخستین اقدام ما تشکیل قرارگاه اجتماعی بود. اعتقاد داریم که هر چه داریم از مردم داریم و باید مطالبات و خواستههای مردم، محور تمامی تصمیمگیریها و فعالیتهای ما باشد.
استاندار البرز با بیان اینکه تاکنون بیش از ۷۵ جلسه قرارگاه اجتماعی برای بررسی مشکلات و آسیبهای اجتماعی استان برگزار شده است، اظهار داشت: شناسایی ۶۷ محله کمبرخوردار در سطح استان، تشکیل ساختار منسجم مدیریتی در این محلات، و پیگیری جدی مشکلات آنها از جمله اقدامات صورتگرفته در این قرارگاه است.
وی با ارائه آماری از نتایج مثبت این اقدامات، گفت: طی دو تا سه سال گذشته شاهد کاهش ۲۴ درصدی جرائم خرد در استان بودهایم و بر اساس گزارش وزارت کشور، استان البرز از نظر میزان ناآرامیها از رتبههای نخست به رتبه بیست و هفتم کشور رسیده است.
استاندار البرز با اشاره به تراکم آسیبهای اجتماعی ناشی از همجواری با پایتخت گفت: حاشیه نشینی از جمله این موارد است.
استاندار البرز در پایان ضمن عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت امام محمد تقی (ع) از تلاشها و همراهی همه مدیران، اعضای قرارگاه و مسئولان محلات قدردانی کرد و خواستار استمرار جدیتر این مسیر در راستای تحقق عدالت اجتماعی شد.
در ادامه جلسه، گزارشی از سوی مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری البرز، دبیر قرارگاه اجتماعی استان ارائه شد و همچنین تعدادی از مدیران محلات نیز به بیان مسائل، اقدامات و پیشنهادات خود پرداختند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور بررسی کرد
بهروز سلطانی در گفتوگو با «جامجم» آنلاین:
گلستان جعفریان معتقد است نقش زنان در جنگ و مقاومت هنوز به اندازه کافی در ادبیات دیده نشده است