
به گزارش جام جم آنلاین مازندران ،محمدعلی رمضانی سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران اظهار کرد: از ابتدای وقوع جنگ تحمیلی، قرارگاه ویژه راهبری گندم، آرد و نان در ادارهکل غله استان تشکیل شد و اقدامات برنامهریزیشدهای برای افزایش تابآوری شهرستانها، تأمین مستمر کالاهای اساسی و ایجاد ذخایر مطمئن آرد صورت گرفت.وی افزود: در روزهایی که استان مازندران میزبان حجم بالایی از مسافران بود و نگرانیهای روانی ناشی از تحولات منطقهای صفهای نانواییها افزایش پیدا کرده بود، با رصد میدانی شبانهروزی، مدیریت هدفمند توزیع آرد و مشارکت جدی نانوایان زحمتکش و خستگیناپذیر و تلاش شبانهروزی کارخانجات آرد و ناوگان حمل و نقل، شرایط به سرعت به وضعیت پایدار و طبیعی بازگشت.سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به اقدامات تأمینی در راستای پایداری تولید آرد در کارخانجات آرد و افزایش ذخایر کالاهای اساسی در استان، گفت: همچنین هماهنگی لازم برای دریافت ۳۰ هزار تن گندم کیفی از استانهای گلستان و خوزستان بهعمل آمد . رمضانی با اعلام اینکه بیش از هزار و ۲۰۰ نانوایی در سطح استان بهعنوان کشیک معرفی شدند تا علاوهبر افزایش ساعت پخت با عرضه نان تا پایان شب پاسخگوی نیاز مردم باشند، افزود: در همین راستا ۱۰ هزار تن آرد فوقالعاده نیز بهمنظور پشتیبانی از این واحدها تأمین شد.
وی از نقش پررنگ کارخانجات آرد، ناوگان حملونقل، نانوایان و همکاران این ادارهکل در موفقیت مدیریت بحران تقدیر کرد و گفت: کارخانجات با افزایش ظرفیت تولید، ناوگان حملونقل با فعالیت مستمر، و نانوایان با مجاهدت و تلاش بیشائبه در کنار کارکنان این ادارهکل که مسوولیت رصد، پایش و تأمین آرد را بر عهده داشتند، توانستند با تلاش جهادی از بروز هرگونه کمبود یا تنش در حوزه نان جلوگیری کنند.سرپرست ادارهکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندرا خاطرنشان کرد: مدیریت موفق در گذار از این بحران، نتیجه همافزایی بین دستگاههای اجرایی، تلاش خستگیناپذیر فعالان زنجیره تأمین آرد و نان، و مهمتر از همه، هدایت هوشمندانه و دقیق استاندار مازندران بود. تجربه این روزها نشان داد که حتی در دشوارترین شرایط نیز میتوان با هم افزایی و وفاق ملی و برنامهریزی و عزم جمعی، ثبات و آرامش را برای مردم حفظ کرده و خدمات لازم را به مردم کشورمان تداوم بخشید.