آنان همیشه باید قدردان ملت ایران با تمسک به وحدت و اتحاد ملی باشند. فراموش نشود که دشمن دو نقطه اساسی را هدف گرفته: وحدت ملی و امنیت ملی که لازم است در جهت وحدت ملی و حفظ امنیت ملی در کنار عوامل عینی و مادی به عوامل ادراکی و ذهنی جامعه نیز توجه نمود بهخصوص با امتحان عالی اخیر ملت نجیب ایران، مسئولان کشوری باید بیشتر نسبت به اتحاد و امنیت ملی توجه بصیرانه نمایند و تشخیص درست امور اصلی از فرعی را بدهند از منظر حضرت آیتالله خامنهای، ملت ایران به اتحاد ملی توجه دارند و این مسئولان هستند که باید مراقب شکستن اتحاد ملی باشند.
ایشان اشاره دارند که «ملّت ایران در خیلی از امور صدایشان صدای واحد است، خواستشان خواست واحد است، [اما]مسئولین میتوانند این را از بین ببرند. هنر مسئولان ما این است که این اتحاد را، این همصدایی را تکهتکه کنند، ملت را تکه تکه کنند، اینها را از بین ببرند! مسئولین کشور مراقب باشند که این اتحاد را زیاد کنند. سه قوه با همدیگر کار کنند و همافزایی کنند؛ مخصوصا رؤسای سه قوه. اگر چنانچه این همافزایی، این اتحاد، این همکاری انجام بگیرد، مطمئنا این اتحاد ملی روزبهروز قویتر خواهد شد.»
حتی اگر مسئولی معتمد (به خصوص در شرایط تهاجم دشمن) حرف ناصوابی بزند، نباید به داد و فریاد و ایجاد منازعه و بههم ریختن آرامش عمومی روی آورد. مقام معظم رهبری میفرماید: «یک کسی یک حرف غلطی میزند، یک نفر هم احساس تکلیف میکند در مقابل او، نباید کش داد، نباید ادامه داد؛ بنابراین بایستی همه این انسجام را حفظ بکنند». امام راحل (ره) نیز میفرماید که «عقل سیاسی اقتضا میکند که ما امروز دست از تمام این اختلافات برداریم، تا این مملکت را آرام کنیم. شما دست از اختلافات بردارید. اینطور نباشد که هرکدام در یک اجتماعی که پیدا کردید، برضد دیگران صحبت کنید. اینطور نباشد که هرکدام قلم به دست گرفتید، بر ضد دیگران قلمفرسایی کنید.»
ساختن ایران که کار بسیار مشکلی است، نیاز به اتحاد و همدلی و نقد منصفانه و نصیحت محرمانه دارد و به قول امام (ره) «همه باید با هم دست به هم بدهید و همه با هم باشیم تا بتوانیم کار را به انجام برسانیم». ایشان چه زیبا برای امروز ما اشاره داشتهاند که «امروز شما احتیاج دارید به وحدت کلمه. امروز بیشتر از دیروز احتیاج دارید و فردا بیشتر از امروز. این وحدت کلمه خودتان را حفظ کنید... تفرقه موجب این میشود که نتوانید مملکت خودتان را به رشدی که باید برسد، برسانید.
مقام معظم رهبری ضمن صحه بر اختلاف سلایق و تنوع سیاسی، اشاره دارند که «اختلاف فکری، اختلاف سلیقه، اختلاف سیاسی در یک کشور یک امر طبیعی است، اما نفرتپراکنی غیر از اینها است. خب یک نظری شما دارید، یک نظری دیگری دارد، اینها با همدیگر یکسان نیست، اشکالی هم ندارد، اما این نباید موجب نفرتپراکنی شود، نباید افراد را از یکدیگر متنفر بکند.» ناگفته نماند وظیفه بزرگان، اندیشمندان و اصحاب رسانه این است که در شرایط فعلی برای حفظ وحدت و امنیت ملی به مسئولین محترم وحدت کلمه را تاکید نمایند تا اختلافنظر در رویهها به نفرت و منازعه تبدیل نگردد که این امر مذموم نیز ناراحتی مردم نجیب ایران را موجب خواهد گشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد