
اگر این ماجرا و داستان را فقط در داستانها شنیده بودیم و نمونههای ملموستر آن را بندرت میدیدیم، به یمن منطقه خاورمیانه و برخی حاکمان عرب و دیکتاتور مآب آن، طی دو سال گذشته بارها این داستان از مقابل چشمانمان عبور کرده است. یکی از افرادی که قضیه عرش و فرش کاملا برایش صدق میکند، همین حسنی مبارک، رییس جمهور پیشین مصر است.
یک روز اعوان و انصار و رسانههای طرفدارش او را فرعون مصر میخواندند و پسرانش هر یک گوشهای از کشور را در حیطه اختیارات خود داشتند.
کمتر کسی هم بود که چون و چرای این اقدامات را از مبارک و خانوادهاش بپرسد. پدیدهای که تحلیلگران و سیاستمداران آن را انقلاب مردمی و افراد باتجربه آن را بازی روزگار مینامند، در سال 2011 ورق را برای مبارک برگرداند.
آخرین تصویری که مردم مصر از حاکم سابق خود دارند، زمانی بود که وی در دادگاه با وضعی نزار روی تخت خوابیده بود و داشت به اتهاماتش جواب میداد. این روزها او بین بیمارستان و زندان دائما در رفت و آمد است، اما انگار این رفت و آمدها آنقدر مبارک را کلافه کرده که حاضر است بمیرد و دیگر چنین وضعی را تحمل نکند.
سایت اینترنتی النشره در خبری فاش کرد: حسنی مبارک، رئیسجمهور پیشین مصر به دلیل مشکلات وخیم جسمانی از تیم پزشکی معالجش خواسته تا با اقدام به اوتانازی (مرگ خود خواسته) به درد و رنجهای وی پایان داده و وی را از ادامه زندگی دردناکش نجات دهند. وضع جسمی او چند هفته پیشرو به وخامت گذاشت که وی در حمام زندان به زمین خورد و به بیمارستان منتقل شد.
گفته میشود این درخواست حسنی مبارک با مخالفت پزشکانش رو به رو شده است. از سوی دیگر پایگاه خبری ایلاف و بهنقل از منابع مصری اعلام کرد، حال جسمانی مبارک بسیار وخیم است و وی نیاز به معجزه دارد.
حسین خلیلی - گروه بینالملل
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان