غلامعلی منتظر در کنفرانس بین المللی "یادگیری و آموزش الکترونیکی" در شیراز اظهار کرد: دانشگاه آزاد 20 هزار دانشجو و وزارت بهداشت نیز حدود 1000 دانشجو در دورههای آموزش الکترونیکی دارد.
وی بیان کرد: در آموزش و پرورش آموزش الکترونیکی مکمل آموزش حضوری است و در برخی موارد جاماندگان از تحصیل میتوانند از آموزش الکترونیکی استفاده کنند که در این سازمان از 900 عنوان کتاب درسی 200 عنوان الکترونیکی شده است .
معاون پژوهشی پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران یکی از مشکلات اساسی آموزش الکترونیک را عدم مفاهمه این مبانی و استفاده درست از آن دانست و گفت: آموزش الکترونیک طی سالهای اخیر در آموزش و پرورش، دانشگاهها و حوزههای علمیه مورد استفاده قرار گرفته اما تاکنون جایگاه اصلی خود را نیافته و برداشت صحیحی از این شیوه آموزشی نمیشود.
منتظر تصریح کرد: در برنامههای آموزشی صدا و سیما، با وجود اعلام الکترونیکی بودن، مدرس از وسایل ارتباطی تدریس حضوری استفاده میکند و آموزش خود را با انتشار فیلم بر روی سی دی به فروش میرساند و متاسفانه این نوع فعالیت با عنوان آموزش الکترونیکی مورد استفاده قرار میگیرد.
مشاور علمی مرکز مطالعات و همکاریهای علمی بینالمللی خاطرنشان کرد: در عرصه آموزش الکترونیک یادگیرندگان، در یک مکان نیستند اما در زمان رفع اشکال و آزمون، هم مکان می شوند البته وجود فایل های متنی در برخی آموزشها و استفاده از کتاب نیز از اشکلات این نوع آموزش در برخی دانشگاهها محسوب میشود.
وی بیان کرد: با بررسی رویکرد سازمانهای مختلف میتوان دریافت که ما در کدام نسل آموزشی قرار داریم و برای طی مسیر آینده چه برنامهریزی باید انجام دهیم. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر