
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
محمدجعفر محمدزاده با بیان اینکه پرداخت وام مسکن خبرنگاران در انتظار معرفی بانکهای مربوط از سوی بانک مرکزی است، اظهار کرد: دولت مصوبهای داشت که براساس آن به خبرنگاران واجد شرایط، وام پرداخت میشود. پس از تصویب این مصوبه، هشتهزار و 600 خبرنگار واجد شرایط را که در سامانه سامان ثبت نام کرده بودند، همراه نامهای به رییس کل بانک مرکزی معرفی کردیم و بانک مرکزی نیز این موضوع را به شورای پول و اعتبار برد. ما بهمحض اعلام بانک مرکزی در مدت 24 ساعت براساس اولویتبندیها، افراد را به بانک مرکزی معرفی میکنیم.
توزیع کاغذ یارانهای تا پایان سال
وی درباره توزیع کاغذ یارانهای برای مطبوعات، بیان کرد: کاغذ ارزانقیمت سه دوره در میان مطبوعات توزیع شد که دو دوره آن، میان مطبوعات کل کشور و یک دوره آن بین روزنامههای استانی بود. امیدواریم بتوانیم کاغذ را در یک دوره دیگر تا پایان سال توزیع کنیم.
محمدزاده درباره یارانه مطبوعات نیز اظهار کرد: من به اندازه همه همکاران مطبوعاتیام از فشاری که به مطبوعات میآید ناراحتم. شرایط بهوجود آمده از نظر قیمت کاغذ و پرداخت یارانهها شرایط خوبی نیست و امیدواریم بتوانیم با بردباری از این شرایط عبور کنیم.
وی در پاسخ به اینکه تعداد برگزیدههای نوزدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاریها چند نفر هستند؟ گفت: 140 نفر برگزیده داریم که بهعلت سطح متفاوت آثار، مقام آنها متفاوت است. یعنی ممکن است در یک رشته، نفر اول نداشته باشیم و در یک رشته دیگر دو نفر اول شده باشند.
راهاندازی موزه مطبوعات
محمدزاده درباره مکان موزه مطبوعات نیز توضیح داد: مکان موزه مطبوعات در چهارراه مولوی و در مکانی به نام «قبر آقا» است که این مکان وقف شده و متولیاش سازمان اوقاف است. ما نیز این مکان را از سازمان اوقاف اجاره کردهایم. این مکان یک قطعه میراث فرهنگی است و فضای هنری دارد و بخشی از موزه مطبوعات که در نمایشگاه نوزدهم بود نیز در این مکان وجود دارد.
محمدزاده با اشاره به برگزاری اولین نمایشگاه نشریات تخصصی از چهاردهم تا بیستم اسفندماه، افزود: وعده کرده بودیم که در کنار نمایشگاه سالانه، نمایشگاه اختصاصی نیز داشته باشیم. این نمایشگاه برای اولینبار با شعار «رسانه دانشبنیان پشتوانه امروز، پیشرفت فردا» با حضور بیش از 200 نشریه از میان نشریات تخصصی و دانشگاهی برگزار خواهد شد.
او درباره تعریف نشریات تخصصی توضیح داد: نشریات تخصصی به نشریههایی اطلاق میشود که توسط یک دانشگاه، مرکز یا انجمن علمی که مورد تأیید وزارت علوم است، منتشر شوند یا بهوسیله یک فرد که مدرک کارشناسی ارشد به بالا دارد و در یک رشته مشخص فعالیت میکند انتشار یابند. هدف از برگزاری این نمایشگاه، کمک به ارتقای تولید علم، تقویت نشاط و خودباوری علمی، بومیگرایی در حوزهی اندیشه، افزایش سهم اطلاعرسانی مبتنی بر دانش و ارتقای جایگاه زبان فارسی بین زبانهای علمی است.
محمدزاده با بیان اینکه برخی مراکز در این نمایشگاه غرفهای ویژه دارند اظهار کرد: دانشگاههای تهران، آزاد اسلامی، امام صادق (ع)، علامه طباطبایی، تربیت مدرس، بهشتی و امیرکبیر و همچنین پژوهشکده فرهنگ و اندیشه اسلامی و فرهنگستان زبان فارسی از جمله مراکزی هستند که بهعلت داشتن نشریات زیاد، در این نمایشگاه غرفهای ویژه دارند.
او بیان کرد: موضوعات دین، ادبیات، علوم انسانی، علوم پایه، فنی مهندسی، پزشکی و پیراپزشکی، دانشهای میان رشتهیی و فنآوریهای نوظهور در این نمایشگاه بررسی خواهند شد.
710 مجوز برای نشریات تخصصی
محمدزاده با تأکید بر اینکه در دو سال گذشته، معاونت مطبوعاتی تلاش کرده است با همکاری نهادهای دانشگاهی جایگاه نشریات تخصصی را ارتقا بخشد، تصریح کرد: در دو سال گذشته، 710 مجوز برای نشریات تخصصی و دانشگاهی صادر شده که معادل 7 / 25 درصد کل مجوزهای نشریات تخصصی است که بعد از انقلاب صادر شده است. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد