
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در ایران علل مصرف شیشه متنوعتر از آن چیزی است که در سراسر دنیا اعلام شده است، برای مثال:
هوس استخوانی شدن
بسیاری از کسانی که امروزه میان کلینیکهای اعتیاد سرگردانند، زنان و دخترانی هستند که مصرف شیشه را به امید لاغری آغاز کردهاند و دیگر از آن خلاص نشدهاند. از زمانی که شیشه وارد بازار مواد مخدر کشورمان شد، قاچاقچیان با تبلیغ درباره اینکه این ماده مخدر باعث لاغری میشود، مردم را فریب دادند؛ در حالی که شیشه آب میانبافتی را از بین میبرد و نقشی در آب کردن چربیهای بدن ندارد.
تنها کسانی که با این تبلیغ دروغین فریب خوردند، زنان نبودند و در دورهای، شیشه در باشگاههای ورزشی هم توزیع شد و برخی ورزشکاران، آن را با هدف کم کردن سریع وزن مصرف کردند که امروز برخی از آنها به علت اعتیاد به شیشه، در بیمارستانهای روانی بستری هستند یا جانشان را از دست دادهاند یا ورزش را کنار گذاشتهاند و هنوز مصرفکننده هستند.
سودای شب بیداری
ادعای این که شیشه باعث شب بیداری میشود تا حدی درست است و همانطور که در بخشهای دیگر این پرونده اشاره کردیم، این ماده مخدر صنعتی با فریب دادن مغز باعث آزاد شدن هورمونهایی میشود که نظم خواب فرد را به هم میزند. برخی دانشجویان با آگاهی از همین مساله به مصرف شیشه در شبهای امتحان روی میآورند؛ در حالی که این ماده مخدر صنعتی، آسیبهایی جبرانناپذیر به مغز میزند و به همان اندازه که شاید در شب مصرفش، فرد را سرزنده کند، در لحظه خماری او را آشفته، بدحال و افسرده میکند.
بمب جنسی
شیشه یک ماده مخدر صنعتی است که در گروه مواد مخدر محرک میگنجد. محرکها میتوانند میل جنسی فرد را افزایش دهند و در او هیجانی کاذب ایجاد کنند.
همین افزایش میل جنسی ناگهانی باعث میشود فرد بهشکل جسورانهای به برقراری ارتباط جنسی نامطمئن با شرکای جنسی متعدد دست بزند و احتمال ابتلای او به بیماریهای مقاربتی و عفونی همچون ایدز بالا برود.
جالب است بدانید که شماری از زنان خیابانی نیز شیشه را با همین انگیزه مصرف میکنند و براساس آماری که امسال از سوی وزارت بهداشت اعلام شد، تقریبا نیمی از این زنان آلوده به ویروس ایدز هستند.
معتاد نمیکند؟
آخرین علتی که باعث شده است خیلی از جوانها در دام شیشه گرفتار شوند، کنجکاوی آنها نسبت به تاثیرات این ماده و تبلیغات قاچاقچیان درباره اعتیادآور نبودن شیشه است؛ در حالی که این ماده مخدر بشدت اعتیادآور است و به گواه مصرفکنندگانش از همان دفعه اول مصرف، فرد به آن معتاد میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد