یکی از سیاستهای کلان دولت در برنامه چهارم و پنجم توسعه افزایش ظرفیت تولید برق پاک و توسعه انرژی های تجدید پذیر است.
بر این اساس تاکنون 12 هزار مگاوات قرارداد با بخش خصوصی امضا شده ضمن انکه مطابق با اهداف تعیین شده باید ظرفیت تولید برق تجدیدپذیر کشور به 5 درصد تا پایان برنامه پنجم توسعه افزایش یابد.
در شرایط فعلی به طور متوسط سالانه بیش از 300 میلیون کیلووات ساعت برق تجدید پذیر در کشور تولید می شود که این ظرفیت تا سال 1394 به بیش از 2 برابر افزایش می یابد.
به منظور تحقق این اهداف کلان یکی از برنامههای در دست اجرا طراحی، ساخت، نصب و راه اندازی نسل جدید نیروگاه های برق خورشیدی و به اصطلاح پنل های خورشیدی در دستور کار وزارت نیرو و دولت قرار گرفته است.
در این بین اخیرا مجید نامجو وزیر نیرو از نصب یک پنل خورشیدی در منزل رئیس جمهور، خبر داده و اعلام کرده است: انرژی مورد نیاز در خانه وی از طریق انرژیهای تجدیدپذیر تامین می شود.
یوسف آرمودلی هم امروز در گفتگو با مهر با اشاره به نصب یک پنل هفت کیلوواتی خورشیدی در منزل رئیس جمهوری، گفت: با نصب این پنل بار مالی قبوض برق به دلیل استفاده از انرژی پاک خورشیدی کاهش یافته است.
مدیرعامل سازمان انرژی های نو با تاکید بر اینکه این پنل خورشیدی با درخواست معاونت علمی و فنآوری نهاد ریاست جمهوری در منزل رئیس جمهور نصب و راه اندازی شده است، بیان کرد: قطعا توسعه این تکنولوژی جدید منجر به کاهش پیک مصرف برق در سطح خانوارهای ایرانی خواهد شد.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب