حجتالاسلام حسن روحانی در گفتوگوی ویژه خبری شبکه دو سیما درباره انگیزه خود برای حضور در انتخابات، اظهار داشت: نیازی به توضیح ندارد وضع کشور و مشکلاتی که هست چیست و همه در روستا، شهر و همه اقشار، پیر، جوان، دانشجو، کارگر و عشایر میدانند که امروز با چه مشکلاتی مواجه هستند.
وی تصریح کرد: بنده به عنوان فردی که تجربههایی در دوران مجلس شورای اسلامی، دفاع مقدس و 8 سال در کنار آیت الله هاشمی رفسنجانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی و 8 سال در کنار حجت الاسلام خاتمی دبیر شورای امنیت ملی بودم و در مجمع تشخیص و مجلس خبرگان حضور داشتم و همچنین نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی بودم و هستم، دلم میخواست با توجه به تجربیاتم و آنچه کسب کردم در این شرایط حساس خدمتی کرده باشم.
روحانی اضافه کرد: بنده میخواستم در زمینه آینده کشور شاهد آیندهای بهتر بوده و برای رفاه و زندگی مردم تلاش کنم و آنچه در توان دارم در خدمت مردم بگذارم؛ یک اعتدالگرا هستم و همیشه با اصولگرایان معتدل و اصلاحطلبان معتدل آشنا و نزدیک بودم و فعالیت کردم و امروز نیز همان مسیر را دارم.
وی یادآور شد: خوشحالم در این مسیر و فکر تغییر نکرده و افراطگرا در راست و چپ نبودم و امروز هم میخواهم آنهایی که عدالت و اعتدال را دوست دارند نمایندگی کنم.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چرا شعار تدبیر و امید را برای دولت خود نامگذاری کردهاید و برای حل مشکلاتی که در حوزههای اقتصادی و تورم چه برنامهای دارید، گفت: ریشه همه این مشکلات و بخشهای دیگر به مدیریت و کارآمدی دولت باز میگردد.
وی بر همین اساس به نحلههای مختلف در بحث اقتصاد اشاره و تصریح کرد: یک نحله معتقد است که دولت باید پروژه اجرا کند؛ نحله دیگر معتقد است که باید اعتبارات را تقسیم و هر وقت لازم دید دست به جیب بانکها ببرد.
روحانی در ادامه به نحله دیگری اشاره کرد که به دنبال خصوصیسازی است و اظهار داشت: نحله چهارم نیز بر این باور است که وظیفه اصلی دولت این است که محیط کسب و کار را آماده کند چرا که اگر محیط کسب و کار بهبود یافت، زمانی است که تولید رونق مییابد و بخش صنعت، کشاورزی و خدمات فعال میشود.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم با تأکید بر اینکه موانع تولید با یک تدبیر قابل حل و فصل است، افزود: برخی موارد در کوتاه مدت و بخشی نیز به بلندمدت باز میگردد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر بیش از 41 هزار واحد صنعتی نیمهتمام داریم و اگر 34 هزار میلیارد تومان اعتبار در اختیار این واحدها گذاشته شود، همه کامل و فعال میشود و 499هزار نفر را مشغول به کار میکند.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مشکلات کنونی در حوزه اقتصاد و دیگر بخشها بدلیل مدیریت دولت است افزود: اکنون با یک تدبیر درست میتوان واحدهای تولیدی را فعال کرد و اشتغال به وجود آورد که این نیازمند وجود ثبات است. چرا که گاهی در عرض یک ماه 50بار مقررات اقتصادی کشور تغییر می کند.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم با تأکید بر اینکه اگر بتوانیم رونق اقتصادی را درست کنیم مشکل اقتصادی حل میشود، گفت: امروز در کشور، 3 میلیون و 300 هزار بیکار داریم.
روحانی ادامه داد: برخی منابع دیگر میگویند 3 میلیون و 560 هزار بیکار داریم و اگر ما این تعداد را 3 میلیون و 500 هزار میلیون نفر بگیریم یا اصلاً فرض کنیم 3 میلیون نفر بیکارند، اگر این تعداد مشغول به کار شوند، هر کدام به اندازه یک میلیون به تولید خدمت کنند، درآمد کلی این 3 میلیون نفر، 3 هزار میلیارد تومان میشود.
وی بر همین اساس اضافه کرد: مردم این رقم را به دلیل بروز یک فساد به خوبی به یاد دارند اما فقط فساد مربوط به آن نبود و در دادگاه وجدان مردم، خیلیها باید به دادگاه بروند که چرا کاری نکردند که ما هر ماه 3 هزار میلیارد ضرر کنیم و 3 میلیون نفر بیکار شوند.
روحانی تاکید کرد: فقط متهمین فساد 3 هزار میلیاردی نباید به دادگاه بروند بلکه مسببین وضعیت اقتصادی باید در دادگاه مردم پاسخگو باشند.
این نامزد ریاست جمهوری یازدهم با طرح این سؤال که در کدام خانواده بیکار وجود ندارد، یادآور شد: اگر دولتی با تدبیر کار میکرد این مشکل حل و فصل میشد و شاهد تحول بزرگ در کشور بودیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر رشد اقتصادی ما کجاست، افزود: قرار بود در چشمانداز 20 ساله حداقل رشد اقتصادی 8درصد باشد اما الآن حدود 3 درصد بهطور متوسط است؛ کدام کشور در منطقه ما تورم 30 درصدی دارد؟ تورم عربستان 2.9 دهم درصد در سال قبل بوده و ما بالای 30 درصد هستیم و مواد غذایی در 12 ماه گذشته 58 درصد با تورم مواجه بودند و دلیل آن اینست که تولید رونق نداشته است.
روحانی با تأکید بر اینکه اگر تولید رونق یابد در بخشهای مختلف هم بیکاری حل میشود و هم وقتی این مسأله افزایش یابد عرضه کالا زیاد میشود و در برابر تقاضا تعادل به وجود میآید گفت: در این صورت ناچار نمیشویم بنجلها را از خارج وارد کنیم و برای کارگر چینی کار درست کنیم.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه در پایان امسال 400 هزار نفر متخصص کامپیوتر بیکار و 100 هزار مهندس بیکار داشتهایم، تصریح کرد: هر سال در دانشگاههای ایران 900 هزار فارغالتحصیل خارج میشوند اما متذکر میشوم که تمامی مسائل با رونق در سایه بهبود محیط کسب و کار امکانپذیر است و این مسئله یکی از اهداف دولت بنده یعنی دولت تدبیر و امید است و این دولت در کوتاهمدت نیز بستههای تشویقی امید خواهد داشت.
وی به برنامههای خود در دولت «تدبیر و امید» برای ایجاد کسب و کار اشاره و خاطرنشان کرد: اولین قدم در دولت تدبیر و امید بهبود دائمی محیط کسب و کار است که در کوتاهمدت بستههای تشویقی ویژهای را برای حرکت اقتصادی در جامعه در نظر گرفته شده است.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به مجری برنامه که پرسید اقتصاد مقاومتی در دولت شما چه جایگاهی دارد، به تعریف واژه اقتصاد مقاومتی پرداخت و گفت: اقتصاد مقاومتی یعنی اقتصاد استقامتی که ما باید مقاومت را ادامه بدهیم و این به معنای اقتصاد ریاضتی نیست.
روحانی ادامه داد: همان طور که رهبر معظم انقلاب اعلام کردند اقتصاد مقاومتی به این معنا هست که برویم به سمت تولید داخلی. در اقتصاد مقاومتی باید به دنبال تولید داخل و رشد اقتصادی برویم و خرجهای بیجای دولت را کم کرده و به جای شعار برنامهریزی و کار کنیم؛ مداوم واردات زیاد نشود و تولیدات آخر ما افزوده شود و با استقامت اهداف اقتصادی از جمله چشمانداز را دنبال کنیم.
وی معتقد است که قدرتمندان جهانی درصدد منزوی کردن ایران در دو حوزه اقتصادی و سیاسی هستند و به گفته وی ایران اسلامی نباید در حوزه اقتصادی منزوی شود و تنها با استقامت و مقاومت است که میتوان توطئههای دشمن را نقش بر آب کرد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی رفاه را خلق میکند، اشارهای نیز به ظرفیتهای جمهوری اسلامی کرد و یادآور شد: ایران در همه منابع غنی است و سرمایه انسانی عظیمی دارد.
وی افزود: در این جامعه 4 میلیون دانشجو و تعداد زیادی استاد و متخصص و مدیر وجود دارد، لذا با سعه صدر و برنامهریزی همه مشکلات حل میشود.
روحانی در مورد هدفمندی یارانهها نیز به طرح پرسشی مبنی بر اینکه آیا الان یارانهها هدفمند شده، پرداخت و تأکید کرد: هدفمندی یارانهها حرکت قشنگی بود و مجلس از برنامه دوم و سوم به دنبال تحقق آن بود. اما ای کاش در اجرا همانطور که مجلس تصویب کرده بود، پیش میرفت چرا که قرار بود در هدفمندیها به تولید هم برسیم.
وی با بیان اینکه هدفمندی یارانه یعنی علامت درست به تولید دادن، اظهار داشت: هدفمندی یارانه عدالت بود و چون مصوبه مجلس و قانون است باید ادامه پیدا کند اما باید قانون را با دقت اجرا کرد و نواقص گذشته را جبران و اشکالات قبلی را رفع کرد.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت که در دولت تدبیر و امید همراه با یارانههای نقدی، یارانههای کالایی نیز داده میشود تا اقشار ضعیف دیگر دغدغه معیشتی نداشته باشند؛ چرا که اساس اقتصاد دولت من آرامش به مردم و از بین بردن نگرانی است.
روحانی اضافه کرد: دولت تدبیر و امید به دنبال این است که آنچنان مردم را از درآمد سرشار کنند که اصلاً به یارانه 45 هزار تومانی نیازی نداشته باشند.
وی با بیان اینکه باید زندگی خوب و شغل آبرومند برای مردم افتخار باشد، خاطرنشان کرد: صدقه گرفتن افتخار نیست بلکه صدقه دادن افتخار است؛ باید کار را به جایی برسانیم که به جای اینکه مردم دستشان را به سوی دولت دراز کند، دولت دستش را به سوی مردم دراز کند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به مجری که پرسید دایره فراجناحی شما تا چه حدی قطر دارد، گفت: من از این واژه فراجناحی خیلی خوشم میآید چون معتقدم با یک جناح نمیشود کشور را اداره کرد.
روحانی افزود: روزی دوستانی در مجلس و یک عده سیاستمدار میگفتند اگر روزی دولت، مجلس و قوه قضاییه در یک خط باشند و کمی نفت هم گران شود چه خواهد شد! چون فکر میکردند هماهنگی بیشتری خواهد بود اما ما دیدیم اینگونه نشد و یک جناح نمیتواند کشور را اداره کند.
وی با تأکید براینکه چه دانشجو و چه هر شخصی دیگری همه سرمایه ملی هستند، خاطرنشان کرد: چپ و راست فرقی نمیکند برای مسئولیت فرد متدین، دلسوز و کسی که قانون اساسی را قبول دارد و دلش میسوزد را باید به کار گماشت.
روحانی ادامه داد: باید فراجناحی کار کرد چرا که هیچکس حق ندارد نیمی از سرمایه مردم را کنار بگذارد و اتوبوسی بیایند و اتوبوسی بروند.
رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت که با افراطیگری میانهای ندارم و آنهایی که افراطی بودند به کشور خدمت نکردند.
روحانی افزود: اگر افراط نبود نه شاهد اردوکشی خیابانی سال 88 بودیم، نه زندان و نه حصر و نیازی به ورود قوه قضاییه نبود. همه این گرفتاریها افراط است. اگر در مسیر اعتدال باشیم میتوانیم کشور را خوب اداره کنیم و بنده از تمام کارشناسان و نخبگان استفاده خواهم کرد.
وی در مورد عدالت و پیشرفت نیز گفت: پیشرفت چشماندازی 20 ساله است و ایران باید تبدیل به کشوری توسعه یافته و پیشرفته توأم باعدالت شود که این هدف اصلی است.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود به تعریف عدالت پرداخت و اظهار داشت: عدالت یعنی هرچیزی سرجای خودش باشد. یعنی به کسی ظلم نشود و تولیدگر و کارگر به حقشان برسند و هر کسی بتواند انتقاد و حرف خود را بزند که چنین جامعهای، جامعه علوی خواهد بود.
روحانی معتقد است که عدالت از اعتدال میگذرد چرا که به گفته وی تندرویها باعث میشود که به عدالت نرسیم و این عدالت است که میتواند به ملتی عزت و سربلندی بخشد.
وی ادامه داد: عدالت یعنی یک مسئول یک هواپیمایی برمیدارد فقط زن و بچههای خود و خبرنگاران را همراه خود به سفری نبرد بلکه کارآفرینان را در آن سفر به همراه داشته باشد؛ باید از ترکیه یاد بگیریم که وقتی مقامی از این کشور به جایی سفر میکند 100 تا 200 کارآفرین را همراه خود میبرند و این به معنای طرفداری از سرمایهداری نیست.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در ادامه سخنان خود به مفهوم عدالت پرداخت و گفت: عدالت میتواند ملتی را به عزت و سربلندی برساند، از ترکیه یاد بگیریم که نخست وزیرش در سفرهای خارجی 100 تا 200 کارآفرین را با خودش میبرد؛ این یعنی عدالت نه اینکه بستگان را با خود ببریم.
وی افزود: اگر یک شرکتی توسعه پیدا کند مهندس و کار وضعشان خوب میشود تولید و صادرات هم وضعشان بهتر میشود؛ عدالت و پیشرفت زیبا و قشنگ است اما همه جا عدالت باید برقرار شود.
روحانی گفت: اشکال ندارد یک کلمه از صدا و سیما هم بگوییم که صدا و سیما مال همه مان است دیگر، رسانه ملی است دیگر، ای کاش اینجا هم عدالت بود ای کاش وقتی نقد می شد اگر سازنده بود ما تشکر می کردیم از صدا و سیما اما اگر تخریب بود اما اگر شرایطی بود تهمت بود نه اینکه طرف مرتب زنگ بزند به رئیس سازمان درخواست بکند بهش وقت بدهند یا ندهند اولا خودش نرود دنبال تهمت ، عدل ، عدالت، عدالت علوی، عدالت می دانید از کجا می آید؟ از علم می آید از دانش می آید آدم دانشمند عادل متقی در خط عدالت خواهد بود به خیلی ها ظلم شد در رسانه ها حتی در صدا و سیما، ای کاش می شد آنها می آمدند از خودشان دفاع می کردند همان شبی که بهشان تهمت زده شد خوب بود فردا صبح صدا و سیما آنها را صدا می زد خیلی ها را من می شناسم خیلی از بزرگان خیلی از آنهایی که شلاق خوردند در زندان شاه ، خیلی از آنهایی که یار نزدیک امام بودند بهشان توهین شد در رسانه ، در صدا و سیما اما صدا و سیما به عدالت رفتار نکرد صدا و سیما هم باید عدالت و پیشرفت داشته باشد صدا و سیما باید پیشرفت داشته باشد کانال هایش زیاد بشود تصویرهایش بهتر بشود فیلم هایش بهتر بشود بیننده هایش بیشتر بشود عدالتش بیشتر بشود اخلاقش، ما می خواهیم یک صدا و سیمایی داشته باشیم بفروشیم به دنیا، بگوییم این صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران است که اگر به این آقای الف امشب توهین می شود ساعت بعد بهش زنگ می زنند می گویند صدا و سیما در اختیار شماست بیا همان اندازه یا دو برابر، امام به مجلس دستور داد گفت اگر از پشت بلندگوی مجلس به کسی اهانت شد بهش وقت بدهید بیاید از خودش دفاع کند، آقای عابدینی به رئیس سازمان بگویید به آنهایی که کم و بیش توهین می شود گاهی به بعضی ها خیلی توهین می شود بهشان وقت بدهند بیایند از خودشان دفاع کنند ضرر نمی کنیم سرمایه های انقلاب را تلف نکنیم اینها عزیز ما هستند اینها بزرگ ما هستند اینها انقلاب را درست کردند به سادگی اینها را از دست ندهیم هرکس هر چه می گوید نگوییم، گاهی دشمن می خواهد ما را در دام بیاندازد نرویم در زمین دشمن بازی کنیم حواس مان جمع باشد.
عضو شورایعالی امنیت ملی در پاسخ به سؤال مجری گفتوگوی ویژه خبری مبنی بر اینکه آیا سیاست خارجی وی مانند زمان 1+5 و ارتباط با سه وزیر اروپایی است یا خیر، گفت: شما نباید در سؤال اشتباه کنید! شکل گیری 1+5 مربوط به دوره پس از ما ولی ارتباط و مذاکره با سه وزیر اروپایی مربوط به دوره ماست.
وی افزود: اساس این است که تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و اگر نشد حداقل تهدید به آسیب و پس از آن به شرایط عادی تبدیل شود تا به تدریج بتوانیم آن را به فرصت تبدیل کنیم.
روحانی ادامه داد: در آن 22 ماه سیاست ما تحت نظارت مقام معظم رهبری این بود که تهدیدها را دفع کنیم و من به عنوان نماینده مقام معظم رهبری در شورایعالی امنیت ملی باید توطئه آمریکا را میشکستم، هرجا توطئه آمریکا شکسته میشود زیباست و ملت ما لذت میبرند.
وی گفت: آمریکا پرونده هستهای ما را از وین حرکت داد و به نیویورک رسانید، در قطعنامه شهریور 82 طبق ماده 18 قطعنامه شورای حکام را بستند و ما میخواستیم تهدید را به فرصت تبدیل کنیم و اجازه ندهیم کشور دچار تحریم شود. در صورتی که آمریکا میخواست آنچه در فناوری هستهای داریم کامل نشویم و حتی همان که داریم را به آمریکا تحویل دهیم.
روحانی افزود: ما به دنبال تکمیل فناوری بودیم و وقتی سه وزیر اروپایی را دعوت کردیم تنها 10 سانتریفیوژ در نطنز داشتیم، تولید کیک زرد و آب سنگین نیز نداشتیم و میخواستیم این فناوریها تکمیل کنیم ولی آمریکا قصد داشت اعلام کند که ما به دنبال بمب هستیم.
این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری تصریح کرد: ما قصد داشتیم ثابت کنیم که آمریکا دروغ میگوید و ایران به دنبال بمب نیست و نخواهد بود زیرا مقام معظم رهبری اعلام کرده است که ساخت بمب حرام است.
وی افزود: ایران به دنبال توسعه است و ما با ارشاد مقام معظم رهبری و همت مسئولان این مسئله را ثابت کردیم که به دنبال توسعه و صلح هستیم.
وی ادامه داد: یکی از آن سه وزیر اروپایی (فیشر) اعلام کرد که در تهران به ایران قول دادند که اجازه نمیدهند پرونده هستهای ایران به شورای امنیت برود البته قولهای دیگری نیز دادندو گفتند که برای جلوگیری از ورود پرونده هستهای ایران به شورای امنیت از حق وتو استفاده میکنند.
روحانی افزود: البرادعی در کتابش نوشت که سه وزیر اروپایی به آنها گفتند که ما برای ایران سپر انسانی شدیم تا آمریکا نتواند به ایران حمله کند، در آن شرایط حساس که آمریکا به افغانستان و عراق حمله کرده بود و بوش با آن وضعیت دیوانگی میخواست ایران را نیز اشغال کند ولی ما از آمریکا نمیترسیم.
وی ادامه داد: البته تا جایی که میتوانیم نباید اجازه دهیم که جنگ شود ولی اگر تحمیل شود ما مرد جنگ هستیم، من همان طلبهای هستم که به عنوان سرباز خدمتگزار 8 سال جنگ بودم.
وی تصریح کرد: ما اجازه ندادیم پرونده هستهای ایران به شورای امنیت برود و صلحآمیز بودن پرونده هستهای را در یک سال با حضور آمریکا ثابت کردیم به طوریکه در آذر سال 83 شورای حکام فعالیت صلحآمیز ایران را تأئید کرد که این مسئله یعنی شکست آمریکا.
روحانی گفت: رایس نیز اعلام کرد که ما میخواستیم ایران را منزوی کنیم ولی ایران ما را منزوی کرد.
کاندیدای یازدهمین دوره ریاستجمهوری اظهار داشت: امروز دشمن پرونده هستهای ایران به شورای امنیت برده که ما باید پرونده را از شورای امنیت خارج کنیم، باید تلاش کنیم تا تحریمهای ظالمانه برداشته شود، زیرا این سلطهطلبی آمریکاست و ظلم شورای امنیت سازمان ملل به ملت ایران را نشان میدهد.
روحانی افزود: در آن زمان برای اینکه به اهداف برسیم با وزرا مذاکره میکردیم که کمکم با رؤسا مذاکره کردیم ولی امروز مذاکرات ما در حد مدیرکل کشورها است که باید به سطح وزیر و رؤسا برسیم، این کار شدنی است ولی باید متحد شویم و پشت مذاکره کننده را خالی نکنیم.متاسفانه مذاکرات در حال حاضر در حد مدیرکل 5 کشور صورت میگیرد و تنها دیپلمات ارشد حاضر در مذاکرات نماینده ایران است.
به گفته روحانی ما میتوانیم با درایت مقام معظم رهبری و همت ملت تهدید را به فرصت تبدیل کنیم.
در ادامه روحانی در پاسخ به سؤال مجری گفتوگوی ویژه خبری مبنی بر توقف قراردادهای سعدآباد، بروکسل و پاریس گفت: شما که میدانید این مسائل دروغ است، در سعدآباد اصلاً قراردادی نبود، طرح این مسائل مربوط به بیسوادها است، شما که اینها را میدانید و اگر در گوشی به شما اطلاع میدهند حتماً آنها بلد نیستند که به شما میگویند.
وی افزود: در بیانیه تهران قطعنامه این بود که همه چیز متوقف شود ولی ما اجازه ندادیم.
در ادامه مجری برنامه در رابطه با تعطیلی UCF سؤال کرد که روحانی اظهار داشت: شما آن زمان کجا بودید؟ خوب است که تاریخ را بخوانید، مذاکرات تهران مهر سال 82 انجام شد و UCF فروردین 83 به مرحله اول رسید و مرحله پس از آن پائیز 83 بود و در فروردین 84 نیز تکمیل شد.
وی افزود: تولید آب سنگین در تابستان 83 صورت گرفت، تولید کیک زرد زمستان 83 و تکمیل سانتریفیوژ نیز زمستان 83 انجام شد.
روحانی گفت: ما هیچ کاری را متوقف نکردیم بلکه فناوری را تکمیل کردیم؛ البته من نه، دانشمندان هستهای ما که دستشان را میبوسیم که جانشان را نیز نثار کردند که باید به مقام شهدای عزیز ادای احترم کنم، این فناوری را تکمیل کردند.
وی افزود: ما فرصتها را ساختیم؛ البته ما که می گویم یعنی رهبری و نظام نه حسن روحانی.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری تصریح کرد: این مرحله در همان زمانی طی شد که مقام معظم رهبری پس از مذاکرات تهران در تاریخ یازدهم بهمن ماه سال 82 فرمودند در این مذاکرات توطئه آمریکا و اسرائیل شکسته شد و بدون تسلیم و پذیرش حرف زور کار را انجام دادیم.
در ادامه مجری برنامه اعلام کرد که کتاب خاطران هستهای حسن روحانی را 2 بار خوانده است و روحانی هم به او توصیه کرد برای بار سوم نیز آن را بخواند زیرا در آن تصریح شده فناوریهای هستهای را ما تولید کردهایم تا UCF ، UF4 و UF6 تولید شود.
وی گفت: روزی که پرونده را تحویل گرفتیم 150 سانتریفیوژ داشتیم و وقتی پرونده را تحویل دادم به 1500 سانتریفیوژ رسیدیم. (واحد مرکزی خبر- فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر