به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مسابقات فصل دل تکانی به مناسبت تعطیلات نوروز به صورت اینترنتی و پیاملکی برگزار شد و بیش از 73 هزار نفر بازدیدکننده سایت فصل دل تکانی بوده اند. از این میان نزدیک به 20 هزار نفر در مسابقات پیامکی و بیش از 800 نفر در بخش های داستان نویسی، دلنوشته و عکاسی شرکت کرده اند.
مسابقات پیامکی فصل دل تکانی با محورهای موضوعی پاکیزگی، صله رحم، تجمل گرایی و اصراف و انفاق برگزار شد و 20 نفر از برگزیدگان این مسابقه در مراسم اختتامیه تبلت دریافت خواهند کرد.
همچنین در این هفته مراکز فرهنگی هنری پایتخت میزبان بیش از 210 ویژه برنامه خواهند بود. نقد و بررسی فیلم آلیس در سرزمین عجایب، 22 خرداد در فرهنگسرای ملل یکی از برنامه های سینمایی این هفته در پایتخت است.
نشست نقد و بررسی کتاب «شما که غریبه نیستید» نوشته هوشنگ مرادی کرمانی، 20 خرداد در فرهنگسرای آفتاب و نقد و بررسی کتاب مرد سوم، 21 خرداد در فرهنگسرای ارسباران از جمله برنامه های ادبی مراکز فرهنگی هنری در هفته جاری است.
کتاب های مناجاتنامه حضرت امیرالمومنین(ع) و ترکیب بند محتشم کاشانی به خط مجتبی ملک زاده، روز سه شنبه 21 خرداد به همت معاونت هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در موزه هنرهای دینی امام علی(ع) رونمایی می شود.
کارگاه خوشنویسی چکامه عشق از کتاب نهج الفصاحه، 20 خرداد در نگارخانه پردیسان، کارگاه تصویرسازی با عنوان بوی سیب به مناسبت ولادت امام حسین(ع)، 21 خرداد در فرهنگسرای گلستان، نمایشگاه عکس «تهران، ایران کوچک» با موضوع جاذبه های سیاحتی استان های مختلف، 21 خرداد به همت فرهنگسرای شهر در بوستان شهر و نمایشگاه خوشنویسی از سخنان حضرت علی(ع) با عنوان زلال سخن، تا پایان هفته در خانه فرهنگ ولیعصر(عج) برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند جهت دریافت فهرست کامل برنامه ها به پایگاه اینترنتیwww.farhangsara.ir مراجعه کنند و برای دریافت اطلاعات ویژه برنامه های هفته جاری و نشانی مراکز فرهنگی هنری شهر تهران با شماره 1837 تماس بگیرند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر