نصرتالله حسنی ظهر امروز در جلسهای با حضور مسئولان سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان و مدیران مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان سمنان، روند توسعه کشت گیاهان دارویی را در استان سمنان بررسی کرد.
وی در این جلسه که در دفتر رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تشکیل شد، گفت: در استان سمنان، 130 گونه گیاهان دارویی شناسایی و طرحهای خوبی برای تجاریسازی آن انجام شده است.
رئیس مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام استان سمنان افزود: طرح تغییر الگوی کشت در گیاهان دارویی و جایگزینی گیاهان با راندمان بالا در سمنان در حال اجرا بوده و تجاریسازی و تولید انبوه از برنامههای این مرکز است.
رئیس ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری نیز گفت: سیاست این ستاد، توسعه کشت همراه با حرکت مطلوب صنایع وابسته به آن است.
محمدحسن عصاره عنوان کرد: در مسیر توسعه، حلقه اول کشت و حلقههای بعدی، فعال کردن بخش صنعت لازم برای این امر است و با عجین شدن کشت با صنعت، توسعه پایدار ایجاد میشود.
وی افزود: اهلی کردن گونهها هم یکی از برنامههای مهم تحقیقات است تا افزایش ماده مؤثر محقق شود؛ اما تاکنون از دو هزار و 350 گونه گیاهان دارویی در کشور، تعداد کمی اهلی شده است.
رئیس ستاد گیاهان دارویی معاونت علمی و فنآوری ریاست جمهوری افزود: حمایت از شرکتهای دانشبنیان در این حوزه از دیگر برنامههای اصلی ستاد است و برای موفقیت در توسعه گیاهان دارویی باید تمام حلقههای کار از تولید تا فرآوری دیده شود. (فارس)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد