تیم ملی فوتبال ایران فردا از هفته آخر رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل در منطقه آسیا در اولسان کرهجنوبی در حالی به مصاف حریف سنتی خود میرود که از ترکیب بازیکنان دور رفت (14 بازیکنی که به میدان رفتند) 5 نفر به دلایل مختلف در ترکیب شاگردان کیروش در بازی فردا به طور حتم غایب هستند تا به این ترتیب در انتظار ترکیبی جدید به مانند دو بازی گذشته مقابل لبنان و قطر از تیم ملی باشیم.
تیم ملی ایران در بازی رفت که به میزبانی ورزشگاه آزادی برگزار شد با ترکیب سیدمهدی رحمتی، پژمان منتظری، سیدجلال حسینی، خسرو حیدری، جواد نکونام، اشکان دژاگه، آندرانیک تیموریان (از دقیقه 89 مازیار زارع)، محمد نوری (از دقیقه 65 پژمان نوری)، مسعود شجاعی، مهرداد پولادی و رضا قوچاننژاد (از دقیقه 71 محمدرضا خلعتبری) به میدان رفت که از این 14 بازیکن، دژاگه و پولادی به دلیل مصدومیت و رحمتی، زارع و پژمان نوری هم به دلایل فنی از حضور در اردوی آخر تیم ملی محروم شدند.
*سالگرد روزی که به به جام جهانی نرفتیم!
به گزارش فارس، 4 سال پیش در چنین روزی تیم ملی ایران در حالی که برای رفتن به جام جهانی 2010 به 3 امتیاز میدان کره احتیاج داشت مقابل این تیم به تساوی یک بر یک رسید تا به این ترتیب صعود به جام جهانی چهارم برای فوتبالدوستان کشورمان در آن زمان تبدیل به یک رویا شود.
شاید مرور گزارش دیدار ایران و کرهجنوبی در مرحله برگشت مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی خالی از لطف نباشد:
«یک ایران چشم انتظار میدان ریاض»
دیدار تیم های کره جنوبی و ایران از سری رقابت های مقدماتی جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی از ساعت 15:30 در ورزشگاه جام جهانی سئول آغاز شد.
دو تیم در نیمه نخست بازی متعادلی انجام داده و به بازی سرعت داده بودند. در دقیقه 25 جواد نکونام موقعیت مناسبی را از دست داد و در دقایق پایانی نیمه اول شجاعی موقعیتی بسیار عالی بدست آورد؛ اما دروازه بان کره به سختی آن را دفع کرد.
در حالی که در نیمه اول بازی بدون گل به پایان رسید در نیمه دوم تیم ملی با فشار بیشتری بازی را آغاز کرد و سرانجام در دقیقه 51 مسعود شجاعی برای ایران موفق به گلزنی شد.
دقیقه 63 بازی نیز شجاعی در حالی که به راحتی می توانست گل دوم ایران را به ثمر برساند توپ را از دست داد. بلافاصله تیم کره دست به حمله زد و فرصت خطرناک این تیم توسط مهدی رحمتی دفع شد.
بازیکنان کره جنوبی بعد از دریافت گل بازی هجومی تری را به نمایش گذاشتند به طوری که در دقیقه 66 توپ آنها به تیرک دروازه رحمتی برخورد کرد تا نفس ایرانی ها در سینه حبس شود.
در ادامه مسابقه بازیکنان ایرانی با بیدقتی موقعیت های خود را از دست دادند و با توجه به اینکه قطبی نیز در تعویض دیر عمل کرد، بازیکنان کره از این وضعیت استفاده کردند و در نهایت تلاش آنها با گل دقیقه 81 پارک جی سونگ به ثمر نشست.
در حالی که قطبی در دقایق پایانی دست به دو تعویض زد؛ اما باز این تیم کره بود که به سمت دروازه ایران حمله می کرد به طوری که در دقیقه 89 یک موقعیت تک به تک را از دست دادند.
قضاوت این مسابقه بر عهده میشی مورا یو هیچی از ژاپن بود. وی به نکونام، کعبی و شجاعی از ایران و سونگ یونگ و پارک جی سونگ از کره جنوبی کارت زرد نشان داد.
تیم ملی با این تساوی برای مشخص شدن وضعیت صعود چشم انتظار بازی عربستان و کره شمالی است. در صورتی که این بازی به تساوی انجامد، ایران از صعود به جام جهانی باز خواهد ماند و این رویا برای ایرانی ها به پایان می رسد؛ اما در صورتی که این بازی برنده داشته باشد، تیم ملی بخت صعود بعنوان تیم سوم را برحسب تفاضل گل پیدا میکند.
تیم کره جنوبی نیز که از قبل صعودش به جام جهانی را مسجل کرده بود با این تساوی 16 امتیازی شد و تیم ایران11 امتیازی شد. تیمهای عربستان و کره شمالی نیز هر یک 11 امتیاز دارند. تفاضل گل ایران 1+، کره شمالی 2+ و عربستان صفر است.
در نهایت با تساوی که در دیدار عربستان و کرهشمالی رقم خورد کره شمالی به عنوان تیم دوم راهی جام جهانی شد.
تیم ملی ایران در دیدار فوق با ترکیب مهدی رحمتی، هادی عقیلی، سید جلالی حسینی، حسین کعبی، محمد نصرتی(86- محمدرضا خلعتبری)، آندو تیموریان، جواد نکونام، مهدی مهدوی کیا(87- وحید هاشمیان)، علی کریمی(75- آرش برهانی)، مسعود شجاعی و سرمربیگری افشین قطبی به میدان رفت که برای دیدار فردا نسبت به بازی 4 سال پیش، تنها 5 بازیکن به نامهای حسینی، خلعتبری، تیموریان، نکونام و شجاعی از تیم قطبی باقی ماندهاند که نکته قابل توجه اینکه هر 5 بازیکن از ستونهای اصلی تیم ملی به شمار رفته و میتوانند در بازی فردا تأثیرگذار باشند.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر