کریم انصاری فرد در کنار میلاد زنیدپور و روزبه شاهعلیدوست سه بازیکنی بودند که در همان سال اول مربیگری دایی در سایپا، جزو کشفیات او به حساب میآمدند اما در بین این سه نفر، انصاری فرد آیندهی روشنتری را برای خود ترسیم کرده بود.
حضور در تیم ملی و پوشیدن پیراهن شماره 10 که در واقع پیراهن بازیکن به یادماندنی فوتبال ایران، علی دایی بود، این امیدواری را ایجاد کرد تا بار دیگر بهترین گلزن ملی فوتبال ایران از اردبیل بیاید اما حضور در پرسپولیس در فصل اول آن طور رقم نخورد که همه برای ستاره جدید فوتبال ایران پیشبینی میکردند.
با این حال این روزها که تب و تاب نقل و انتقالات در فوتبال ایران بسیار بالا رفته کریم انصاری فرد آینده روشنی ندارد. ابتدا صحبت از ادامه حضورش در پرسپولیس به میان آمد. انصاری فرد در صدر فهرست دایی برای فصل بعد قرار داشت. آن طور که دایی خواسته بود، مدیران باشگاه پرسپولیس باب مذاکره را با این مهاجم جوان آغاز کردند اما دو شرطی که او پیش پای پرسپولیس قرار داد او را از دایی دور کرد. او خواست که 60 درصد قراردادش را ابتدا دریافت کند و تمامی حق ترانسفر هم به او برسد؛ دو شرطی که با منافع باشگاه و خواست دایی برای پرداخت یکسان و منظم بین بازیکنان در مغایرت بود.
با این حال مذاکرات ادامه پیدا کرد اما در همان میانههای مذاکره، کریم انصاری فرد به ترکیه رفت و کار به جایی رسید که رویانیان در مصاحبهای که با ایسنا انجام داد به صراحت گفت که از انصاری فرد بیخبر است. یکی، دو روز بعد صدای علی دایی هم درآمد. او گفت انصاری فرد وقت خواسته اما پرسپولیس وقت ندارد و نظم و انضباطی برای او در اولویت است.
با همه اینها پنجشنبه دو هفته پیش، رویانیان با انصاری فرد جلسهای گذاشت تا تکلیف این بازیکن را مشخص کند. این بار انصاری فرد از شرطش برای در اختیار داشتن تمامی حق ترانسفر احتمالی گذشت کرده بود اما به خاطر ناراحتی که دایی از شرطهای انصاری فرد به دل گرفته بود تاکنون مذاکرات به جایی نرسیده و در واقع میتوان گفت داستان انصاری فرد و پرسپولیس اکنون به بنبست رسیده و بعید است با این شرایط انصاری فرد در پرسپولیس بماند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر