به گزارش روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری ، آتوسا مومنی روز دوشنبه هدف از راه اندازی این موزه را ادای دین به تلاشها و مجاهدتهای علما و بزرگان دین اسلام در طول تاریخ و تبیین نقش محوری آنها در تحولات جامعه زمان خود و همچنین معرفی آنها و آثار باقیمانده از این بزرگان به نسلهای آینده دانست.
وی افزود: در این موزه سردیس، آثار و زندگی نامه بزرگان دین اسلام در دورههای مختلف به نمایش گذاشته میشود.
معاون میراث فرهنگی یادآور شد: هرچند موزههای تخصصی مختلفی در کشور فعال هستند اما جای موزه بزرگان دین در این میان خالی بود به همین منظور این موزه در تهران راه اندازی شد.
مومنی افزود: جایگاه علما و مراجع دین اسلام باید برای نسلهای بعدی تبیین شود که با راه اندازی این موزه نسلهای حاضر و آینده با یافتههای علمی و خدماتی این بزرگان نسبت به دین اسلام و جامعه آشنا میشوند.
وی با بیان اینکه در حاشیه افتتاح این موزه کتاب بزرگان دین نیز رونمایی میشود، گفت: این کتاب شامل معرفی زندگی، شخصیت و اقدامات بزرگان دین است.
مومنی راه اندازی موزه بزرگان دین را یکی از ضرورتهای روشنگری مقام شامخ علما و پاسداشت شان این مواریث معنوی دانست و اظهار کرد: افتتاح موزه بزرگان دین در سطح منطقهای هدف دیگر معاونت میراث فرهنگی کشور است.
وی با اشاره به دعوت از ائمه جمعه، فقهای عظام، علما و بزرگان دین برای حضور در این مراسم ابراز امیدواری کرد که با این اقدام بنیان ارتباط تنگاتنگ این فرهیختگان با سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به عنوان متولی حفظ و حراست از ارزشهای تاریخی، ملی و مذهبی، بیش از پیش تقویت شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد