غلامرضا رضایی در گفتو گو با فارس گفت: میزان بار حجاج بر اساس ساکهای استانداردی است که توسط کاروانها به زائران داده شده است و همان اندازه توسط ایرلاینهای ایرانی و سعودی نیز پذیرفته شده است.
وی ادامه داد: حجاج در حد دو عدد ساک که به آنها داده شده است میتوانند بار، همراه خود داشته باشند و بار اضافی از طرف ایرلاینها قابل پذیرش نیست.
معاون حج سازمان حج و زیارت گفت: در بازگشت نیز فقط به همین تعداد میتوانند بار داشته باشند وزن این بار فرقی نمیکند اما از لحاظ حجم باید به اندازه همان دو ساک باشد که در اختیار حجاج قرار گرفته است.
رضایی تصریح کرد: در غیر اینصورت به ازای بار اضافی زائران توسط ایرلاینها از آنها هزینه اضافه بار دریافت میشود و حتی ممکن است نتوانند بار اضافی خود را به کشور وارد کنند.
وی ادامه داد: حجاج در خصوص حجم بار خود دقت کافی داشته باشند چراکه اجناسی که میخواهند از عربستان تهیه کنند با کیفیت بهتر در کشورمان وجود دارد و دقت کنند به گونهای نشود که اضافه بار آنها باعث پرداخت هزینه سنگین برای زائران شود.
معاون حج سازمان حج و زیارت ادامه داد: در عربستان به ازای هر کیلو اضافه بار 20 ریال سعودی از زائر دریافت میکنند که این موضوع باعث تحمیل هزینه اضافی بر زائران میشود.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد