دکتر ظریف عصر امروز در دیدار ابو رسیه قائم مقام وزارت امور خارجه سوئیس با اشاره به سطح خوب روابط و همکاری های فیمابین تهران – برن ، خواستار توسعه و تقویت این روابط و همکاریها در سطوح دو و چندجانبه شد.
وی گفت: ایران و سوئیس از زمینه ها و ظرفیت های بسیار زیادی برای توسعه و گسترش بیش از پیش روابط و عرصه همکاری های سیاسی، اقتصادی و تجاری برخوردارند.
وزیر امورخارجه کشورمان ، سوئیس را کشوری تأثیرگذار درجامعه جهانی و اروپا به خصوص درعرصه سیاسی و اقتصادی توصیف و ابراز امیدواری کرد شاهد تقویت تعامل بین ایران و کشورهای اروپایی از جمله سوئیس بر اساس احترام و منافع متقابل باشیم.
وی با اشاره به مذاکرات خوب خود با وزرای امور خارجه گروه ۱+۵ در نیویورک در حاشیه اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد ، ابراز امیدواری کرد به مذاکرات آتی در ژنو بعنوان فرصتی استثنایی برای آغاز رویکردی جدید در تعامل بین ایران و غرب و با در نظر گرفتن منافع و نگرانی های طرفین نگریسته شود.
دکتر ظریف تصریح کرد: تحولات سالهای اخیر ثابت کرد که رویکرد تهدید و تحریم هرگز منافع و اهداف طرف مقابل را برآورده نکرده است و تداوم این رویکرد نیز تکرار اشتباهات گذشته خواهد بود که مانع از روند صلح آمیز برنامه هسته ای ایران نشد.
وی بر آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای رفع نگرانی های منطقی متقابل تاکید کرد و بهره مندی صلح آمیز از فناوری هسته ای از جمله غنی سازی در خاک ایران را از حقوق مسلم و اصولی ایران دانست.
ابو رسیه قائم مقام وزارت امور خارجه سوئیس نیز در این دیدار بر تقویت و توسعه روابط و همکاری های دو و چند جانبه بین سوئیس و جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.
وی همچنین بر نقش تاثیرگذار و مهم ایران در روند تحولات و تامین ثبات و امنیت در منطقه تاکید کرد و خواستار تداوم ایفای نقش سازنده ایران در کمک به حل و فصل مسائل و مشکلات منطقه شد.
ابو رسیه با اشاره به میزبانی دور جدید مذاکرات هسته ای در شهر ژنو ابراز امیدواری کرد با تعامل و مذاکرات سازنده بین ایران و گروه ۱+۵ ، شاهد نتایج و پیشرفت های مثبتی در جهت منافع متقابل طرفین باشیم.(واحد مرکزی خبر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر