سردار اسکندر مومنی روز چهارشنبه در همایش طلایه داران فرهنگ ترافیک گفت: متأسفانه در سال های آغازین دهه 80 میزان سوانح و بی انضباطی رانندگی در کشور ما آنقدر بالا بود که جزء رتبه های اول دنیا در تلفات ناشی از تصادفات بودیم.
وی با بیان اینکه در سال های 84 و 85 میزان تلفات رانندگی در کشورمان به 28 هزار نفر رسید، افزود:از همان سال که اقدامات فرهنگی و از جمله مدد گرفتن از آموزش و پرورش در قالب همیاران پلیس و پلیس یاران جوان آغاز شد آهنگ کاهش تصادفات در کشور به صدا در آمد.
رئیس پلیس راهور با اشاره به اینکه همکاری آموزش و پرورش با پلیس، در قالب همیاران پلیس و پلیس یاران جوان سهم بسزایی در کاهش تصادفات در کشور داشته است، بر توسعه و گسترش این تعاملات تأکید کرد.
سردار مومنی با بیان اینکه با اقدامات فرهنگی و تعامل خوب مردم و سازمان ها با پلیس تلفات ناشی از سوانح رانندگی به زیر 19 هزار کشته رسیده است، خاطرنشان کرد: این کاهش در زمانی اتفاق می افتاد که میزان سفرها و تعداد خودروها در کشور از افزایش چشمگیری برخوردار بود.
وی تنها راه انضباط بخشی به رانندگی و کاهش تلفات آن را گام برداشتن در راستای تعامل و همکاری دیگر سازمان ها با پلیس راهنمایی و رانندگی عنوان کرد و افزود: طی بررسی های انجام شده میزان تصادفات در جوانان سنین 18 تا 30 سال به مراتب کمتر از میانسالان و بزرگسالان است.
رئیس پلیس راهور در ادامه سخنان خود تعامل و همکاری وزرات آموزش و پرورش با پلیس را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: نعمت امنیت و آزادی در جمهوری اسلامی ایران مرهون رشادت ها و ایثارگری های جوانان این مرز و بوم است که به آن افتخار می کنیم.
سردار مومنی افزود: در حال حاضر بیش از 10 میلیون دانشآموز در قالب همیاران پلیس و پلیس یاران جوان و نوجوان و قریب به یک میلیون معلم در قالب فرهنگیاران ترافیک فعالیت میکنند.(مهر)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد