
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش واحد مرکزی خبر، میثم مظفر در مراسم نخستین جشنواره تاکسیرانان برتر افزود: برای ارتقای سطح رفتار تاکسیرانان قرار است نخستین دانشکده تاکسیرانی افتتاح شود.
وی افزود: در مذاکراتی که با مسوولان دانشگاه علمی کاربردی داشته ایم مقدمات ایجاد رشته تاکسیرانی در این دانشگاه فراهم شده است.
مظفر ادامه داد: هدف ما ارتقای رفتار و شان و منزلت تاکسیرانان از یک سو و ارتقای رفتار مسافران تاکسی از سوی دیگر است.
مدیرعامل سازمان نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به تردد 80 هزار تاکسی در طول شبانه روز در شهر تهران گفت: این تعداد دستگاه تاکسی روزانه 4 و نیم میلیون مسافر جابجا میکنند که ظرفیتی کم نظیر و قابل توجهی است.
وی افزود: بنابراین باید از ظرفیت تاکسیرانان برای فرهنگ سازی استفاده شود و میتوانیم از ویژگیهای این قشر بیش از پیش بهره مند شویم.
مظفر با بیان اینکه تاکسیرانان رسانههای سیار کشور هستند گفت: مردم روزانه با تاکسیرانان ارتباط مستقیمی دارند و میتوان تاکسیرانان را به عنوان رسانههای سیار کشور معرفی کرد.
وی به اقدامات فرهنگی صورت گرفته شده در سازمان نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران اشاره کرد و افزود:ما در این دوره از مدیریت استفاده از ظرفیت فرهنگی اجتماعی را در برنامه خود قرار داده ایم.
مدیرعامل سازمان نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: از جمله این طرحها برنامه تلویزیونی سلام تاکسی بود که به منظور تقویت مباحث فرهنگی این برنامه تلویزیونی را از شبکه پنج سیما پخش کردیم و برنامههای اینچنینی بسیاری نیز آماده پخش داریم.
وی همچنین به اجرای مسابقه تاکسیران از شبکه 5 سیما اشاره کرد و گفت: مسابقه تاکسیران بزودی در26 هفته از شبکه تهران اجرا و پخش خواهد شد.
مظفر درباره برگزاری نخستین جشنواره تاکسیران برتر نیز گفت: امسال نخستین بار جشنواره تاکسیران برتر را برگزار کردیم و امیدوار هستیم در سالهای آینده بتوانیم این جشنواره را بهتر از سال اول برگزار کنیم.
رئیس پلیس راهور تهران: فرهنگسازی، اولویت نخست ماست
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: تمام سعی و تلاش و برنامه ریزی پلیس راهور در وهله نخست فرهنگ سازی است.
سردار سرتیپ دوم رحیمی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره تاکسیران برتر به کاهش تخلفات تاکسیرانان اشاره کرد و افزود: با بررسی آمارها مشخص است که تخلفات تاکسیرانان نسبت به گذشته کاهش یافته است.
وی گفت: همچنین شاهد کاهش آمار تصادف تاکسیرانان هستیم و این نشان از توجه بیشتر این قشر به قوانین، قانون مداری و ارتقای فرهنگ خدمت رسانی است.
رحیمی با بیان اینکه روندی مثبت و اثرگذار در مجموعه تاکسیرانان در موضوع ارتقای فرهنگ خدمترسانی به مردم بوجود آمده است افزود: این ناشی از کار فرهنگی و گروهی سازمانهای مختلف و ذیربط در این حوزه است.
وی در ادامه به بحث قانون مداری اشاره کرد و گفت: اعتقاد دارم باتوجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب در بحث تغییر سبک زندگی، مهمترین مسئله برای ما قانون مداری است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ تاکید کرد: قانومنداری برای برخی اقشار اعم از رانندگان به ویژه رانندگان تاکسی از واجبات است.
رحیمی گفت: تاکسیرانان بیش از 4 میلیون سفر را مدیریت میکنند که قطعا اگر رفتار و ارائه خدمات آنها در چارچوب قوانین و مقررات انجام شود بعنوان سفیران فرهنگی خواهند بود.
وی در ادامه به مسوولیت پذیری اشاره کرد و افزود: ما در ایجاد یک جامعه مسوولیت پذیر کمتر قلم زدیم و مطلب گفته ایم.
رحیمی گفت: اگر اقشار جامعه به تناسب مسوولیتی که دارند در مقابل ناهنجاریها مسوولیت پذیر باشند شاهد این همه نابسامانی به ویژه در بحث ترافیک نخواهیم بود.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: ما اکنون در بحث ترافیک آن مسوولیت پذیری لازم را نداریم.
وی گفت: پلیس راهور اکنون یک کار فرهنگی مشترکی با سازمان تاکسیرانی انجام میدهد تا بحث نظارت و هدایت برای ارائه خدمات مطلوب تر به مردم و جلوگیری از تخلفات عدهای اندک بهتر انجام شود و در واقع نظارت و کنترل بیشتری بر تاکسیرانان صورت بگیرد.
مسجد جامعی: بیمه تکمیلی 80 هزار تاکسیران اولویت ماست
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: بیمه تکمیلی رایگان 80 هزار تاکسیران اولویت به شمار میآید و ما قدمهایی در این خصوص برداشته ایم.
مسجدجامعی در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره تاکسیران برتر با بیان اینکه تاکسیرانی از مشاغل سخت و دشوار است گفت: مسوولان و متولیان امر باید به فکر برنامهای باشند تا این نیروهای بتوانند در این شغل دوام بیاورند.
مسجدجامعی اضافه کرد: ما در بحث بیمه تکمیلی تاکسیرانان قدمهایی را برداشتیم و در تلاش هستیم هرچه سریع تر این قشر که جز زحمت کش ترین اقشار جامعه هستند، از آن برخوردار شوند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ادامه به اهمیت تعاونیها اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش قیمت محصولات، تمهیداتی اندیشیده شده است تا تعاونی ویژه تاکسیرانان راه اندازی شود.
وی افزود: ما آمادگی حمایت از این تعاونیها را داریم و تشکیل این تعاونیها نیز میتواند به لحاظ روحی و روانی به تاکسیرانان کمک کند.
مسجد جامعی در ادامه به تردد 17 هزار تاکسی فرسوده در شهر تهران اشاره کرد و گفت:امیدوارم دولت تمهیداتی بیاندیشد تا هرچه سریعتر تاکسیهای فرسوده از ناوگان حمل ونقل استان تهران خارج شوند.
رئیس شورای شهر تهران در ادامه به اعتماد خانوادهها به تاکسیرانان اشاره کرد و گفت: خانوادههای ایرانی اعتماد خاصی به تاکسیرانان دارند و انتظار دارند این قشر نیز با ارائه بهترین خدمات به مردم سبب افزایش اعتماد اقشار مختلف جامعه شوند.
وی با بیان اینکه تاکسیرانان میتوانند به یک پایگاه اجتماعی و نماد هویتی تبدیل شوند افزود: ما نیازمند این هستیم که به تهران هویت تعریف شدهای بدهیم و یا اینکه آن را بازسازی کنیم.
وی ادامه داد: بخشی از این هویت در تاریخ و آئین شهر تهران است اما تاکسیهای تهران نیز میتوانند هویتی دیگر به آن بدهند.
مسجد جامعی با بیان این که تاکسیها میتوانند به عنوان نماد و هویت استان تهران مطرح شوند گفت: هر استان یک نماد دارد و در شهر تهران نیز میتوانیم از تاکسیها به عنوان هویت و نماد استان یاد کنیم.
وی افزود: تاکسیران ما تاکسی را بخشی از زندگی و خانه خود میداند و به همین دلیل داخل تاکسی را آراسته میکند و نشانههایی از آئین و زندگی در داخل تاکسی میگذارد و همه این نشانهها محیط تاکسی را به یک محیط اعتماد برانگیز و صمیمی تبدیل میکند.
تاکسیرانی جزو مشاغل سخت است
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: بپذیریم که تاکسیرانی جزو مشاغل سخت است.
مسجدجامعی در حاشیه جشنواره تاکسیران برتر با اشاره به جایگاه مهم و تاثیرگذار تاکسیرانی در حمل و نقل مسافر افزود: علاوه بر معرفی منزلت و جایگاه شغل تاکسیرانی باید به امور اقتصادی آنها هم توجه کرد.
وی گفت: ساعتهای طولانی کار با تاکسی در هوای گرم و سرد و آلوده تهران، مشکلات جسمی مانند امراض تنفسی و مفصلی دلایلی است که شغل تاکسیرانی را جزو مشاغل ساخت قرار میدهد.
رئیس شورای شهر اسلامی شهر تهران همچنین بیمه تاکسیرانها و خانواده هایشان وکمک به تعویض17 هزار تاکسی فرسوده را گامهای مهمی در خصوص حمایت از این قشر دانست.
مسجد جامعی تشکیل تعاونیهای ویژه تاکسیرانان و تاسیس باشگاه ویژه تاکسی را راههای دیگر کمک به تاکسیرانها برشمرد و افزود: هر تاکسی در روز حدود 50 نفر را جابجا میکند و رسیدگی به امور تاکسیرانان در اصل رسیدگی به امور شهروندان است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد