هوشنگ فلاحتیان گفت: تصمیم نهایی برای افزایش 38 درصدی قیمت برق در سال جاری تا اسفندماه توسط دولت گرفته میشود ولی هنوز چیزی در این زمینه ابلاغ نشده است.
فعالان صنعت برق در سالهای اخیر به شدت از تفاوت زیاد قیمت تمام شده با نرخهای تکلیفی گلایه داشتند و واقعی شدن قیمتها را راه نجاتی برای صنعت برق از بدهیهای کلان و فعالسازی پروژهها دانستهاند.
براین اساس، وزارت نیرو از دولت قبلی تاکنون بارها بر لزوم افزایش تعرفه آب و برق تاکید داشته است و وزیر جدید نیرو نیز به صورت جدی این موضوع را پیگیری میکند، گرچه برخی از نمایندگان مجلس نیز با همان جدیت با افزایش تعرفه مخالف هستند.
برای افزایش تعرفه آب و برق بارها بر لزوم سنجش وضعیت معیشت مردم تاکید شده و مسوولین وزارت نیرو گفتهاند که در برنامههای خود حتما توان اقتصادی مردم را در نظر خواهند گرفت.
براساس قانون، تا سال 80، سالانه 20 درصد تعرفهی برق افزایش پیدا میکرد اما پس از اجرای هدفمندی، تعرفه آب و برق از سال 89 تاکنون تنها یکبار افزایش پیدا کرده گرچه با توجه به فشارهای مالی شدیدی که بر دوش صنعت آب و برق برای ارائهی خدمات براساس تعهدات است، در سال جاری هزینه سه تومان به عنوان عوارض برق به ازای هر کیلووات و 10 تومان به ازای هرمتر مکعب آب برای کمک به آبرسانی روستایی به قبوض افزوده شده است.
بر این اساس، تا سال 80 سالانه 20 درصد نرخ برق افزایش می یافت اما پس از تثبیت قیمت در سال 83 تا اواخر سال 89 قیمت برق 170 ریال باقی ماند با این وجود از اواخر سال 89 با اجرای هدفمندی یارانهها قیمت برق به 430 ریال رسید که 264 ریال سهم برق و 166 ریال مربوط به هدفمندی یارانهها است.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب