براین اساس، برخی رسانه های غربی، در تحلیل هایی رویا پردازانه گفته اند که اگر ایران راکتور اراک را تعطیل نکند، اسرائیل به آب سنگین اراک حمله خواهد کرد و البته به دنبال آن ایران، حزب الله لبنان، دولت خودگردان فلسطین، اعراب، کانادا و اسرائیل و حتی سازمان ملل وارد صحنه خواهند شد و هزینه اقدام اسرائیل در این مقطع بسیار سنگین خواهد بود و مشکلاتی بسیار و هزینه هایی گزاف را برای دولت ها و کشورهای غربی ایجاد می کند که صدها برابر هزینه هایی است که برای ایران ایجاد می کند.
از سوی دیگر رشد قیمت نفت، مشکل صدور نفت از خلیج فارس، افزایش قیمت بنزین در اروپا و آمریکا و اثرات دیگر این نوع تهدیدها، موضوعاتی بوده که به دنبال اقدامات غیر قانونی آمریکا واسرائیل در نپذیرفتن موضوع فعالیت راکتور اراک طبق توافق ژنو، پدیدار می شود.
این مقاله با اشاره به اخبار مطبوعاتی کاخ سفید نتیجه گرفته است: گویا آمریکا تصور می کند که طبق توافق موقت ژنو، که در نوامبر گذشته منعقد شده، ساخت و ساز راکتور اراک باید متوقف شود- اما ایران چنین برداشتی ندارد. در نتیجه مذاکرات همچنان در وین ادامه دارد تا این اختلاف حل و فصل شود.
نظرخاتمی درباره انحلال مجلس
محمدرضا خاتمی فعال سیاسی اصلاحطلب در پاسخ به سؤالی درباره اظهارات سعید حجاریان پیرامون انحلال مجلس، گفت: من نظر آقای حجاریان را در اینباره نمیپسندم. دیکتاتوری مجلس بهتر از دیکتاتوری فرد است.
به گزارش فارس، وی در حاشیه مراسم ختم والده محمدجواد ظریف در جمع خبرنگاران افزود: ما در همین مجلس نهم میبینیم فردی مانند آقای مطهری چه سخنانی را مطرح میکند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب درباره اینکه شما از کدام حق خود در انتخابات 88 گذشتید، گفت: منظور من از حق، حق شهروندی بود که زیر پا گذاشته شد.
خاتمی درباره موضع خود درباره اصلاحطلبان و نقش آنها در فتنه88، گفت: منظور از نظام به چه کسی میگویید؟ منظورتان چیست؟ در سال 88 تمام بچههای ما به زندان افتادند ما میگوییم خوب شما کار خودتان را کردید حالا ما یک پله بالاتر میرویم و میگوییم که ما از حق خودمان و ظلمی که به حقوق شهروندیمان شده بود، گذشتیم.
القاعده تهدید خودساخته آمریکا
آمریکا اعلام میکند که قصد دارد القاعده عراق را نابود کند، این در حالی است که سیاست آمریکا تا کنون، حمایت از گروه های شورشی وابسته به القاعده در سوریه، برای تغییر رژیم بشار اسد بوده است. القاعده عراق، تهدید خود-ساخته آمریکا است.
به گزارش «فردا»؛ هفته گذشته خبر ارسال سلاحهای آمریکایی برای کمک به دولت عراق در جهت مقابله با خطر تروریسم در این کشور در رسانههای مختلف جهان انتشار یافت. موضوعی که نشان می دهد امریکاییها با یک زنگ خطر جدی در منطقه خاورمیانه روبرو شدهاند و آن نیز مساله گسترش تروریسم در لوای القاعده است. همین مساله مبنای گزارش تحلیلی «بین ون اوکن» گزارشگر پایگاه اینترنتی « گلوبال ریسرچ » را تشکیل میدهد.
امریکاییها در طرح جدید استراتژیک خود بیشتر توجه خود را به شرق آسیا به لحاظ قدرتمند شدن چین معطوف کردهاند اما به نظر میرسد تروریستهایی که خود آمریکا در جنگ با بشار اسد آنها را تقویت کرده، اینبار اسباب زحمت آمریکا را فراهم کرده است.
به گزارش روزنامه تایمز، در هفته گذشته، محموله ای تازه از 75 موشک هل فایر (موشکهای هوا به زمین آمریکایی که از توانایی حملات ضربتی دقیقی برخوردار است) به عراق ارسال شد. پنتاگون قصد دارد که در سال آینده، تعدادی هلیکوپتر آپاچی، جنگنده F-16 و هواپیمای بدون سرنشین به عراق صادر کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد