به گزارش مهر، جمال کامیاب با اشاره به ثبت ساختمان موزه استاد علیاکبر صنعتی در فهرست آثار ملی، گفت: از آنجا که این موزه گنجینهای ارزشمند از آثار مجسمه و نقاشی استاد علیاکبر صنعتی را در خود جای داده است، سازمان زیباسازی با جدیت در احیای این موزه تلاش خواهد کرد.
کامیاب با بیان اینکه جامعه هنری و خانواده استاد صنعتی نگران وضع این موزه هستند، افزود: در پی برپایی جلسات هماهنگی با مسئولان جمعیت هلالاحمر، این سازمان برای چندمین بار آمادگی خود را برای بازسازی و احیای موزه علیاکبر صنعتی اعلام کرده است.
به گفته او، به دلیل فرسودگی ساختمان موزه و احتمال تخریب قریبالوقوع آن، تاکنون تعدادی از مجسمههای قابل انتقال و نقاشیهای استاد علیاکبر صنعتی برای جلوگیری از هر اتفاق ناخوشایندی، به موزه ملی جمعیت هلالاحمر منتقل شده است، ولی آثاری که قابل انتقال نیست، هنوز در این بنا قرار دارد و سازمان زیباسازی برای جلوگیری از تخریب بیشتر این آثار درصدد بازسازی سریع این موزه است.علیاکبر صنعتی، نقاش و مجسمهسازی بود که فروردین 1385 درگذشت و تا پایان عمر عضو پیوسته فرهنگستان هنر ایران باقی ماند. صنعتی یکی از مجسمهسازان قدیمی عصر جدید ایران است. او شاگرد ابوالحسنخان صدیقی بود.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد