به گزارش واحد مرکزی خبر، اظهرالدین عبدالرحمان در یک کنفرانس خبری گفت: عملیات جستجو و امداد برای یافتن هواپیمای مسافربری شماره پرواز ام اچ 370 همچنان ادامه دارد.
این هواپیمای متعلق به شرکت هوایی مالزی ایرلاینز یکساعت پس از پرواز بامداد شنبه گذشته به وقت محلی با 239 سرنشین شامل 227 مسافر و 12 خدمه در مسیر کوالالامپور به پکن ناپدید شد.
وی خاطرنشان کرد: هنوز هیچگونه شواهد و نشانه قطعی در خصوص سرنوشت این هواپیما به دست نیامده است.
مدیر کل سازمان هواپیمایی کشوری مالزی همچنین گفت: گستره عملیات برای یافتن این هواپیما که در آن 40 هواپیما و دهها کشتی و هلی کوپتر شرکت دارند، گسترش یافته است. عملیات جستجو اکنون به دریای آندامان در مرز تایلند نیز کشیده شده است.
وی خاطر نشان کرد: لکههای نفتی که توسط ماموران امداد و نجات مالزی در دریا کشف شده بود، برای شناسایی به آزمایشگاه فرستاده شد و بر اساس نتایج منتشر شده، این لکههای نفتی به هواپیمای ناپدید شده هیچ ارتباطی ندارد.
وی گفت: عملیات جستجو برای یافتن این هواپیما تشدید خواهد شد هر چند این عملیات با سردرگمی مواجه است.
این مقام مسئول در مالزی در باره برخی گزارشها مبنی بر ربوده شدن گذرنامههای برخی مسافران هواپیما گفت: تحقیقات دراین خصوص ادامه دارد و کارشناسان در حال بازبینی تصاویر دوربینهای امنیتی هستند.
وی خاطرنشان کرد: در مورد این هواپیما همه تدابیر امنیتی در سطح استاندارد انجام شده و همه پروتکلهای امنیتی اجرا شده است اما ربوده شدن گذرنامه دو نفر از مسافران مسالهای است که در حال بررسی است.
حضور دو مسافر با گذرنامههای مسروقه
مأموران پلیس بین الملل - اینترپل - گفته اند با وجود یافتن شیئی شبیه تکه ای از در هواپیمای ناپدید شده تاکنون هیچ سازمان تروریستی مسئولیت حمله به هواپیمای مالزی را برعهده نگرفته و انفجار هواپیما هم ثابت نشده است، اما حضور دومسافر با گذرنامه های مسروقه در این هواپیما معمای ناپدید شدن این بویینگ را پیچیده تر کرده است.
به گزارش ایرنا به نقل از آسوشیتدپرس، دو مسافری که از گذرنامه های مسروقه استفاده کرده اند بلیت های شان را در چین خریده بودند و به هم پیوستگی بلیت ها نشان می دهد که با هم صادر شده است.
مقام های مالزی اعلام کرده اند با تحقیقات گسترده و بازنگری فیلم های دوربین مدار بسته فرودگاه، دو مسافر قاچاق را که از گذرنامه های مسروقه استفاده کرده و سوار هواپیما شدهاند شناسایی کردهاند. تصویرهایی از چهره این دو مسافر در دست سازمان های اطلاعاتی بین المللی قرار گرفته است تا درباره آنها تحقیق شود.
خبرها حکایت از آن دارد که پلیس بین الملل در حال بررسی تمامی گذرنامه های مسافران است تا اگر دیگر مسافران نیز از پاسپورت های مسروقه استفاده کرده باشند شناسایی شوند. هدف اینترپل شناسایی هویت حقیقی یکایک مسافران هواپیما است.
«رونالد نوبل» از اینترپل گفت: در حال بررسی دقیق اطلاعات هستیم و حدود 190 کشور عضو اینترپل در این جست وجو پایگاه اطلاعاتی خود را در اختیار ما قرار داده اند.
در همین حال، خبرگزاری مهر به نقل از فاینشنال تایمز مدعی شد: دو مسافر هواپیمای ناپدیدشده مالزی که با گذرنامه مسروقه سوار آن شده بودند، ایرانی هستند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد
خارج از این قضیه واقعا خیلی اتفاق وحشتناكیه ... بیچاره خانواده هاشون ... فكر كنین هواپیما به اون بزرگی و بیش از 200 تا ادم ناپدید شدن در حالی كه 19 تا تلفن همراه زنگ می خوره ... این خودش نمیتونه یه نشونه باشه كه هواپیما تو دریا سقوط نكرده و یا این كه انفجاری رخ نداده ... تازه دریا میگیره ولی باز برمی گردونه ... اگه تو دریا افتاده باشه چطور بعد از چند روز هیچ شی ای رو اب شناور نشده ؟
مكالمات میلیاردها نفر را روزانه با تكنولوژی های ادعایی خود شنود میكنند.چطور الان همه این سازمانهای جاسوسی
آمریكا و انگلیس وده ها كشور مدعی داشتن تكنولوژی برترسكوت كرده اند و هالو شده اند و ادعا میكنند 2 ایرانی كم سن و سال توانسته اند از این همه تكنولوژی فرودگاهی بین المللی عبور كرده و هواپیما را با مسافراش بدزدند یا سرنگون كنند.خودشان وبی بی سی باید ازاین خبرهای مفتضحانه و دروغهای عجیب خجالت بكشن وبهتره مسولان ما هم جواب درست بهشون بدن.
امكانش هست رفته باشه تو مثلث برمودا؟