در ادامه دور سوم رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا دو نماینده ایران فردا چهارشنبه برابر حریفان خود قرار میگیرند. بر این اساس فولاد با بنیادکار ازبکستان و سپاهان با الاهلی امارات دیدار میکنند.
فولاد - بنیادکار
شاگردان حسین فرکی از دو دیدار ابتدایی خود در لیگ قهرمانان آسیا به 4 امتیاز دست پیدا کردند و در سومین دیدار در ازبکستان به مصاف بنیادکار میروند. فولادیها در صورت پیروزی برابر حریف خود میتوانند صدرنشین گروه دوم رقابتها شوند.
فولاد پیش از این با الجیش قطر مساوی کرده و الفتح عربستان را شکست داده بود و اکنون هم امتیاز با الجیش در رده دوم گروه قرار دارد.
دیدار تیمهای فولاد و بنیادکار 4شنبه 28 اسفند ساعت 16:30 دقیقه آغاز میشود. در دیگر دیدار این گروه الفتح عربستان و الجیش قطر از ساعت 20 و 30 دقیقه همان روز به مصاف هم میروند.
جدول گروه دوم لیگ قهرمانان آسیا پیش از آغاز دور سوم به این شرح است:
1- الجیش قطر 4 امتیاز
2- فولاد ایران 4 امتیاز
3- بنیادکار ازبکستان یک امتیاز
4- الفتح عربستان یک امتیاز
سپاهان - الاهلی
سپاهان دیگر نماینده فوتبال ایران است که چهارشنبه باید سومین دیدار آسیاییاش را انجام دهد. سپاهان در این روز با الاهلی امارات در اصفهان روبهرو میشود و اگر بتواند حریفش را شکست دهد با ناکامی السد برابر حریف عربستانیاش میتواند به صدر جدول برسد.
سپاهان از دو دیدار قبلی خود 3 امتیاز اندوخته دارد. این تیم ابتدا برابر السد قطر در دوحه شکست خورد و سپس در اصفهان الهلال عربستان را شکست داد. سپاهان در حالی در دومین دیدار خانگیاش در لیگ قهرمانان آسیا باید با الاهلی امارات بازی کند که حریف اماراتی با 2 امتیاز در رده سوم گروه قرار گرفته است.
دیدار تیمهای سپاهان و الاهلی 4 شنبه 28 اسفندماه ساعت 19 آغاز میشود و در دیگر دیدار این گروه السد قطر و الهلال عربستان از ساعت 19 و 15 دقیقه به مصاف یکدیگر میروند.
جدول گروه چهارم لیگ قهرمانان آسیا پیش از آغاز دور سوم به این شرح است:
1- السد قطر 4 امتیاز
2- سپاهان ایران 3 امتیاز
3- الاهلی امارات 2 امتیاز
4- الهلال عربستان یک امتیاز
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر