علی ربیعی در نشست مشترک انجمنهای تخصصی پزشکی و سازمان تأمین اجتماعی گفت: باید به نهادهای تخصصی و علمی برای توسعه متکی شویم و اگر مشارکت انجمنها افزایش یابد میتوانیم در زمینههای علمی موفقتر شویم، چرا که مشارکت آنها به تولید علم کمک خواهد کرد.
وی افزود: کارکرد مهم انجمنهای علمی علاوه بر تولید علم میتواند محل گفتوگوی اعضا و کارکرد اجتماعی باشد که پیرامون مسائل مهم جامعه به بحث و گفتوگو مینشینند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر روزی حوزه عمومی گسترش یابد و انجمنها در آن حضور داشته باشند، جامعهای کممسئله خواهیم داشت.
وی کمک به سیاستگذاران را کارکرد سوم انجمنها تعریف کرد و افزود: نخبگان سیاسی نیز باید طالب این خروجیها باشند و یکی از غفلتهایی که در حوزه سیاستگذاری شده، نادیده گرفته شدن میانجیگریهای اجتماعی است.
عضو کابینه دولت یازدهم افزود: سیاستهای ابلاغی ما با کنش مناسبی روبهرو نمیشود چون بسیاری از سیاستها از نهادهای مدنی عبور نمیکند، بنابراین باید مکانیزمی تعریف شود که ارتباط با انجمنها بهتر شود.
وی با اشاره به حضور 200 هزار نیروی متخصص در عرصه پزشکی، گفت: حوزه پزشکی اقتصادی نیست و اگر اینگونه دیده شود به آن جفا شده، چرا که شرایط کار این حوزه منفعت اجتماعی دارد و مردم در بدترین شرایط با آن در ارتباطند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در این مدت کوتاه سعی کردهایم که صداهای مختلف را بشنویم و به سمت واقعی شدن تعرفهها گام بزرگی برداریم هر چند که هنوز مطلوب نیست اما تصمیمات جدی برای ارتقای تعرفه دولتی و خصوصی گرفته شده است.
ربیعی از انجمنهای پزشکی درخواست کرد که این وزارتخانه را در تدوین استراتژیهای آینده کمک کنند تا مجدد دچار دور باطل نشویم.
وی افزود: ما تاکنون متأسفانه نتوانستهایم نهادهایی را ایجاد کنیم و حتی رفتارهای معروف و استانداردها را فرهنگسازی کنیم و مجدد به همان وضع اول برمیگردیم.
ربیعی گفت: در کشور هر کسی که به هر کجا میرسد میگوید همه چیز مال من است، در حالی که حذف بازیگران مختلف مشکلی را حل نمیکند، بلکه باید به یکدیگر کمک کنیم و با کمک هم مشکلات را حل کنیم و ادغام و حذف چاره کار نیست.
وی افزود: نهاد بیمهای باید قوی شود و یاد بگیریم که گفتوگوی مسائل را با انجمنها افزایش دهیم و آن وقت بگوییم که وضعمان مناسب است یا خیر.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اختصاص 10 هزار میلیارد تومان به حوزه سلامت گفت: پاشیدن پول در هیچ زمینهای منجر به موفقیت نمیشود، بلکه باید همه توان ما و اعضای انجمنها کنار همدیگر یک کنش مناسب را ایجاد کنیم.
ربیعی در حاشیه این نشست با اشاره به فاز دوم اجرای هدفمندی یارانهها گفت: بیشترین رقم هدفمندی دراختیار بخش سلامت قرار گرفته و بخشی از آن به بیمه آمده است.
وی افزود: تاکنون بیش از یک میلیون نفر در سامانه هدفمندی یارانهها ثبتنام کردهاند، اما این آمادگی را داریم که بیش از شش میلیون و 300 هزار نفر هم ثبتنام کنند.
ربیعی گفت: دفترچههای بیمه ارتقا یافتهاند و در همین مدت کوتاه معتبر شدهاند و از سوی دیگر، بدهی مراکز درمانی و داروخانه ها را تا پایان بهمن دادهایم.
وی افزود: بدهی اسفند و فروردین را نیز تا سه ماهه وقت قانونی فرصت داریم که پرداخت کنیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بیمه سلامت، تمام اسناد پزشکی را رسیدگی کرده و با توجه به آن وضع بیمهها مناسب است، اما درنظر داریم با تعامل وزارت بهداشت، خدمات دفترچههای بیمه را افزایش دهیم.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد