این هنرمند اگرچه خود، مسیحی است ولی به واقعه کربلا علاقه دارد، به صورتیکه به بررسی تاریخ کربلا و سنتهای عزاداری در ایران و عراق (سینهزنی، زنجیرزنی، شبیهخوانی و تعزیه) پرداخته است.
او برای آشنایی با فرهنگ عاشورایی سفری به ایران و عراق میکند تا از نزدیک شاهد آیینها و مراسم عزاداری و سوگواری سرور و سالار شهیدان باشد.
حاصل این سفرها عکسهایی میشود که نمایشگاه آن اکنون با موضوع عاشورا در رم برپا شده است.
بورجا در سفرهایش بشدت تحت تأثیر مراسم محرم و معنویت آن قرار گرفته و به دنبال تصویر کردن یافتههای خود در این سفرهای به یادماندنی است.
به باور او، مظلومیت اباعبداللهالحسین(ع) و یاران ایشان در اینگونه مراسم کاملا مشهود است و میلیونها نفر نه از روی اکراه، بلکه از دل و جان و با اشتیاق تمام، خواهان ادامهدادن راه ایشان هستند؛ زیرا امام حسین (ع) را نمونه کامل یک آزادمرد میدانند و عقیده دارند ایشان در زمان خود با هرگونه ظلم و تعدی و تبعیض مبارزه کرد و در نهایت خود و خانواده خود را فدای آرمانهای والای انسانی کرد.
بورجا هنگام دو سفر خود به ایران و یک سفرش به عراق، موفق شده بیش از 5000 عکس از مراسم محرم بخصوص تاسوعا و عاشورا در شهرهای مختلف ایران (از جمله کاشان، نوشآباد و تهران) و بیش از هزار عکس از مراسم اربعین در کربلا و نجف بگیرد.
او تعدادی از عکسهایش را برای جشنوارههای متعدد عکاسی ارسال کرد تا اینکه یکی از جشنوارههای مربوط به عکاسی، کارش را ستود و عکسهای او برنده جایزه شد.
به دنبال این موفقیت، نمایشگاهی از عکسهای او با نام «عاشورا با عکسهای کلودیا بورجا » در محل ساختمان انجمن عکاسان رم برپا شده که بتازگی با حضور هنرمندان این شهر افتتاح شده است.
کمیل انتظاری - جامجم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد