
شرایط سبب شده است که در اطراف برخی بیمارستانهای تخصصی تهران و برخی کلانشهرها خانواده برخی بیماران مجبور به برپایی چادر شوند.
برای برخی از این خانوادهها که توان مالی برای اسکان در هتلها را ندارند یا هزینههای رفت و آمد مداوم به شهرشان پردردسر و پرهزینه است، وجود مهمانسراهای بیمارستانی امری الزامی به نظر میرسد، اما هماکنون بسیاری از بیمارستانهای پایتخت فاقد این امکانات رفاهی اولیه است و خانوادههای برخی بیماران مجبور هستند ناخواسته شب را در چادرها و پارکها بگذرانند.
این حالا در تازهترین خبرهای امیدوارکننده شنیدیم که قرار است تا پایان سال بیمارستانهای پایتخت به مهمانسرا مجهز شود و در صورتی که این اتفاق بیفتد، باید آن را به فال نیک گرفت و امیدوار بود که این اتفاق در دیگر کلانشهرها هم رخ بدهد.
شهردار تهران، ساخت این مهمانسراها را را از جمله توافقهای نشست مشترک خود با وزیر بهداشت خوانده و عنوان کرده است که این اقدام از کارهای ضربتی ما است و امیدواریم تا پایان سال 93 هیچ بیمارستان دولتی نباشد که بیمار خارج از تهران پذیرش کند، اما مشکل تامین جا برای همراهان داشته باشد و ما حتما خودمان را مکلف میکنیم تا پایان سال این کار را انجام دهیم.
بیشک این اقدام میتواند گام بلندی در کم شدن هزینههای درمان بیماران مقیم شهرستانها باشد و حداقل، قوت قلبی برای خانوادههایی باشد که مجبورند برای درمان به تهران بیایند ولی از هزینههای گزاف درمان در پایتخت، واهمه دارند.
امین جلالوند - گروه جامعه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان