سید جعفر تشکری هاشمی افزود: این محل یکی از دروازه های پر تراکم ورودی پایتخت محسوب می شود که تبدیل آن به تقاطع غیر هم سطح، علاوه بر کاهش اتلاف وقت شهروندان باعث افزایش ایمنی و آرامش آنها نیز می شود.
وی با اعلام این که ایمن سازی ترافیک از جمله اقدامات محوری مدیریت شهری است که در سال جاری با جدیت دنبال خواهد شد، افزود: به این منظور برنامه های متعدی در دست اجراست از جمله این که نسبت به ساماندهی دوربرگردان های نا ایمن که جان شهروندان را به خطر می اندازند، اقدام خواهد شد.
معاون شهردار تهران با اشاره به این که برنامه های پیش بینی شده برای حل مشکل ترافیک تهران بسیار گسترده هستند، گفت: علاوه بر ساماندهی شبکه معابر که با هدف ایمن سازی و روانسازی ترافیک صورت می گیرد، تمام توان مدیریت شهری معطوف به گسترش حمل و نقل عمومی است و حداکثر امکانات و ظرفیت خود را به این منظور به کار می گیریم.
مهندس تشکری هاشمی با بیان این که تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا در بزرگراه های واقع در حوزه استحفاظی شهر تهران هیچ تقاطع چراغ داری نداشته باشیم، افزود: احداث و توسعه معابر برای مدیریت شهری یک اصل نیست، بلکه این موضوع از منظر امکانی جهت رفت و آمد ایمن تر و روان تر مردم و نیز زیرساختی به منظور گسترش حمل و نقل عمومی است که مورد توجه قرار دارد.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر این که شهروندان از نزدیک شاهد ساخت و سازهایی که در سطح شهر انجام می شود هستند، افزود: البته سازندگی اصلی را در اعماق زمین های تهران که فعالیت شبانه روزی صدها مهندس و هزاران کارگر در سه شیفت کاری و بدون وقفه در جهت حفر تونل ها و ساخت ایستگاه های مترو جریان دارد و مردم آن را نمی بینند و کمتر از آن اطلاع دارند، شاهد هستیم.(مهر)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد