بازار

رکود در بازار تلفن همراه

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه گفت: بازار گوشی‌های تلفن همراه پیش از ورود به ماه رمضان و همزمان با افزایش نرخ دلار دچار رکود شد و همچنان نیز در این وضع به سر می‌برد.
کد خبر: ۶۹۴۰۳۹
رکود در بازار تلفن همراه

افشار فروتن، با اشاره به این‌که شیب تغییرات قیمتی گوشی‌های تلفن همراه در کشور ما ملایم است، درباره دلیل چنین رویه‌ای اظهار کرد: تا زمانی که واردات از مبادی غیرقانونی رونق بیشتری داشته باشد، شیب قیمت‌ها نیز به همین شکل است و فقط در برابر برخی نوسانات ارزی دچار تحرک می‌شود.

وی ادامه داد: تعرفه رسمی واردات گوشی با احتساب سود بازرگانی و مالیات بر ارزش افزوده مجموعا حدود 20 درصد می‌شود که به هیچ عنوان برای واردکنندگان قانونی جذابیتی ندارد؛ در چنین بازاری، واردات از مبادی غیررسمی و غیر قانونی صورت می‌گیرد.

او با اشاره به رکود حاکم بر بازار خرید و فروش گوشی‌های تلفن همراه گفت: این رکود را هر ساله و همزمان با ماه مبارک رمضان شاهد هستیم، اما پیش از ورود به این ماه نیز رکود این حوزه ملموس بود.

رئیس اتحادیه فروشندگان تلفن همراه افزود: با ورود به سال 93 که نرخ دلار به بالای 3000 تومان رسید، قیمت گوشی‌ها بالا کشید و رفته رفته رکود بر بازار حاکم شد.

فروتن معتقد است : هر زمان قیمت‌ محصولات در بازار بالا رود، سیل تقاضاها شکل می‌گیرد و زمانی که شیب قیمت نزولی می‌شود بازار دچار رکود می‌شود، اما در مواجهه با افزایش قیمت چند ماه اخیر و رکودی که شکل گرفت باید گفت که جو روانی بیشتر حاکم است و مردم منتظر کاهش بیشتر قیمت‌ها هستند.

وی درباره تاثیر مذاکرات هسته‌ای بر بازار محصولاتی که مستقیما به ارز وابسته هستند نیز گفت: بازار فناوری بسیار تحت تاثیر جو روانی و شرایط اقتصادی است و از این حیث اگر توافقات به سرانجامی برسد و تحریم‌ها برداشته شود، قطعا نمایندگی‌های کمپانی‌های بزرگ به کشور می‌آیند تا از ظرفیت بالای بازار ایران استفاده کنند و در این شرایط قیمت‌ها شکسته می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها