این بازیگر زن در تازه ترین گفتگویش درباره موضوعی کاملا اجتماعی یعنی پدیده زباله ریختن شهروندان درون کوچه و خیابان صحبت کرده است.
در جایی از این گفتگو تیموریان ابایی هم نداشته که به انتقاد از مرفهینی بپردازد که ماشین آخرین مدل سوار می شوند اما آشغالهایشان را در سطل زباله نمی ریزند. متن کامل گفتگوی تیموریان را در ادامه می خوانید:
با زبالههای اطرافتان چه کار میکنید؟
قطعا هیچوقت در خیابان آشغال نمیریزم. بهتر است اینطور جواب دهم که آخرین آشغالی که خودم از جایی جمع کردم کی بود؟! به دلیل نوع حرفهای که دارم ممکن است ظاهری به نظر آید ولی پیشآمده از راننده ماشینی که آشغالی پرت کرده خواهش کردم که پیاده شود وآن را بردارد. در جاهایی که مردم با ماشینهای آخرینمدل و لباسهای مدروز میایستند و ساندویچ میخورند وقتی دیدم که آشغالشان را در سطل آشغال نمیاندازند شیشه ماشینشان را زدم و خواهش کردم که جمعش کنند. به گردش در طبیعت که میرویم همیشه بچههایم را تشویق به عهدهگیری مسوولیت جمعآوری زبالههایمان میکنم و تاکید میکنم قبل از ترک آن محوطه مواظب باشند که آشغالی روی زمین نماند.
چقدر در رانندگی تخلف میکنید، چراغ قرمز یا تابلو ورود ممنوع! ردمیشوید یا میمانید؟
نه هیچوقت؛ ممکن است بهندرت پیش آمده که اشتباه رفته باشم و تابلو ورود ممنوع را ندیدم یا متوجه نشدم. معتقدم که باید آدم قانونمندی باشم.
ترجیح میدهید ترافیک را تحمل کنید یا از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنید؟
من از مترو کمتر استفاده میکنم. ترافیک خیابان و شلوغی مترو هرکدام بهنوبه خودش ناراحتکننده است. در همه شهرهای بزرگ دنیا و پایتختها این اتفاق هست که دلایل بسیاری دارد و عدم کنترل رشد بیرویه و هرجومرج در آن باعث میشود امروز ما در کشور با پایتختی مواجه شویم که به پارکینگ ماشین بیشتر شباهت دارد.
چه کاری بیش از هر چیزی به محیط اطراف آسیب میزند؟ جریمه کردن راه خوبی برای جلوگیری است؟
با جریمه قضیه حل نمیشود اما ریختن آشغال از ماشین و خانهها بهشدت ناراحتم میکند و قطعا بزرگترین جریمه را برای آنها میگذارم، بهکسانی که درختان را قطع میکنند، به آنهایی که در فضایی نشستهاند بدون در نظر گرفتن اینکه آنجا برای عموم مردم است گل و گیاه میچینند یا آسیب میزنند و محدودهای که تابلو زده شده که نباید نشست، مینشینند و زباله میریزند هم جریمه اختصاص میدهم.
سریالهای متداولی را که در ماهواره این روزها باب شده، میبینید؟
بله. میتوانم بگویم این یک موضوع بسیار قدیمی است که متاسفانه هیچ توجهی به آن نمیشود. درست است که ما در رسانه باید خط قرمزها را رعایت کنیم چون عموم مردم از آن استفاده میکنند و طبیعی است که نگاهها متفاوت است، من این مساله را کاملا درک میکنم ولی از آنجایی که خودم کار سریال میکنم فکر میکنم این وظیفه ماست که نوع تغذیه و سلایق مردم را بالا ببریم نه اینکه ثابت نگه داریم یا پایین بیاوریم. باید چیزهایی را از نظر بصری و زیباییشناسی بالا ببریم که این موضوع از تلویزیون شروع میشود. زیباییشناسی منظورم رنگ و لعاب خانمها نیست، یک مجموعه است از فضایی که در خانه دیده میشود، کیفیت بازیها و کیفیت عوامل دیگر در تصویر، نور، صدا، لباس و... است. این کملطفیها لطماتی میزند که باعث میشود تماشاچی نسبت به آنچه در ماهواره است توجه بیشتری نشان دهد؛ اینها بهاضافه موضوعاتی که ما در تلویزیون محدودیتهای بیشتر برای نمایششان داریم که باز هم آن قابل تامل و بازنگری است. تا زمانی که کارهای باکیفیت بالاتر از همه نظر در تلویزیون نداشته باشیم طبیعی است که مردم به آن سریالها کشش پیدا میکنند، آنها خیلی خوب بلدند، رنگ و لعاب همه چیز را بیشتر میکنند و طبیعتا جذب مخاطبشان بیشتر است.
چقدر از موقعیت و شهرتتان برای انجام کارهایتان سوءاستفاده میکنید؟
سوءاستفاده! اسمش سوءاستفاده نبوده اما پیش آمده که رفتهام بانک و شماره نوبت هم گرفتم و نشستم و مسوول باجه متوجه حضور من در آنجا شده و گفتند که شما بفرمایید این طرف و من رفتم و با احترام کارم را انجام دادم.
جایگاهتان این اجازه را به شما میدهد که حرفهایتان مورد قبول دیگران باشد، کسی را همنصیحت میکنید؟
معمولا به نصیحت اعتقاد ندارم. من اسمش را پیشنهاد میگذارم. میتوانم نظر، پیشنهاد و تجربیاتم را در اختیار شنونده بگذارم و عواقب آن چه میشود را بگویم، تصمیم با خود اوست، اما نصیحت یعنی اینکه باید این کار را انجام بدهی. (سینماپلاس به نقل از روزنامه شرق)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد