به گزارش فارس، حسن قاضیزادههاشمی با اشاره به دلایل این تصمیم افزود: هماکنون 420 هزار نیرو داریم و حداقل 300 هزار نیرو کم داریم و اگر همین مسیر را ادامه بدهیم، همه بودجه کشور هم کفاف مشکلات را نمیدهد. پس باید کاری کنیم بخش خصوصی حداقل 8000 میلیارد تومان پول به بخش سلامت بیاورد.
وی توضیح داد: از هماکنون مجموعه وزارت بهداشت را موظف کردهایم تا پایان امسال 20 درصد بیمارستانهای دولتی بهصورت هیات امنایی و در قالب بنگاههای اقتصادی کوچک اداره شود. البته جاانداختن این میزان تغییر در وزارت بهداشت که کارمندان دانشگاههای علوم پزشکی هستند، کار بسیار سختی است.
وزیر بهداشت با بیان اینکه هیاتامنایی شدن بیمارستانهای دولتی در سالهای قبل نیز در دستور کار بود، ولی بهطور کامل انجام نشد، ادامه داد: آن زمان باور بر این بود که اگر این اختیار را از دست دانشگاهها بگیرند برایشان بهتر است. اما حالا ما باید بتوانیم بیمارستانها را بهصورت یک بنگاه اقتصادی مثل هر بنگاه اقتصادی دیگر که مدیرعامل و هیاتمدیره دارد، تعریف کنیم. البته به این شکل که دولت نیز تعهدات خود را نسبت به این بیمارستانها انجام دهد و بیمارستانها برای کارهای توسعهای، خریدهایشان و برای خدماتی که ارائه میکنند، اختیار داشته باشند.
به گفته وی، نتیجه این کار ایجاد یک شرکت اصلی بزرگ است که چند شرکت زیرمجموعه آن باشند و به این ترتیب باری از دوش دولت برداشته میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا