درمان برونشیت معمولا با دوزهای بالا از انواع آنتی بیوتیک انجام می شود. در ادامه چند روش طبیعی برای درمان برونشیت توسط محققان دانشکده پزشکی هاروارد ارایه شده است که در کنار داروهای تجویز شده توسط پزشک توصیه می شود:
- قرار گرفتن در آب و هوای گرم و مرطوب در مقابله با برونشیت بسیار توصیه شده است. برای نیل به این هدف می توان از سونا، حمام آب گرم و دستگاه بخور استفاده کرد.
- استفاده از مایعات گرم، نوشیدن مایعات گرم مانند چای و سوپ کمک می کند که خلط ناشی از برونشیت به راحتی از بدن خارج شود.
- غرغره آب نمک، ترکیب یک قاشق چای خوری نمک با یک فنجان آب گرم و غرغره آن یکی از مهمترین روش های کاهش التهاب ناشی از برونشیت است. در این روش باید دقت کرد که میزان نمک از مقدار توصیه شده تجاوز نکند زیرا منجر به سوزش شدید گلو می شود.
- استراحت، هنگام ابتلا به بیماری، بدن شروع به مبارزه با عوامل بیماری زا می کند و استراحت به بدن این امکان را می دهد که با قدرت بیشتری با بیماری مبارزه کند؛ از طرفی بیماری برونشیت مسری است و توصیه شده است که فرد در طول بیماری کمتر با دیگران تماس داشته باشد.
- بادام، شاید باور این نکته سخت باشد ولی بادام یکی از موثرترین مواد غذایی برای درمان برونشیت است. این ماده غذایی منبع غنی از پتاسیم، کلسیم و منیزیم به شمار می آید.
- ترکیب عسل و پیاز، کافی است پیاز را خرد و درظرفی ریخته و روی آن کمی عسل بریزیم و در طول شب استفاده کنیم. این معجون با ارزش قاتل برونشیت است.
- لیمو ترش، پوست لیمو را رنده کرده و به همراه آب لیمو در مقداری آب بریزید و روی گاز بجوشانید. پس از صاف کردن این محلول آن را میل کنید.
گرچه این روش های خانگی در درمان برونشیت بسیار موثر هستند ولی توصیه می شود که در کنار داروهای تجویز شده توسط پزشک مورد استفاده قرار بگیرند.
برونشیت یک بیماری حاد ریوی است که توسط ویروس و باکتری و معمولا به دنبال آنفلوانزا ایجاد می شود.
این بیماری زمانی دردسر ساز می شود که بدن در پایین ترین سطح از ایمنی قرار دارد. احتمال بروز این بیماری در تمام ماه های سال حتی تابستان نیز وجود دارد.
برونشیت در بیماران مبتلا به آسم و آلرژی بسیار خطرناک است.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد