
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در این جشن که همزمان با روز «خبرنگار» برگزار شد، عبدالله انوار اظهار کرد: از زمانی که خود را شناختم سعی کردم، پایتخت را نیز بشناسم هرچند تهران اکنون کاملا عوض شده است ولی افتخار میکنم به شهری که رئیس شورای آن احمد مسجدجامعی است.
وی افزود: مشروطه پس از سالها یک فرد مشروطهخواه را تحویل ایران و مردم این کشور داد؛ چون مشروطهخواه باید از توده مردم باشد و مسجدجامعی همان فردی است که با درد مردم آشنا و دلسوز آنهاست. او تنها دولتمرد مشروطهخواهی است که در حال حاضر میشناسم.
رئیس شورای شهر نیز با گرامیداشت سالروز صدور فرمان مشروطه و تبریک روز خبرنگار و همچنین تولد استاد انوار گفت: امیدوارم سالهای طولانی در محضر استاد باشیم چون او به معنای حقیقی انسانی «بزرگ و پیر فرهنگ ایران» است. استاد انوار به علوم مختلف واقف است. از مهمترین ویژگیهای اخلاقی وی با وجود مراتب علمی متعدد، مناعت طبع و استغناست.
مهدی محقق، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی ایران نیز در سخنانی تاکید کرد: کسی را به اندازه استاد انوار که در همه حوزهها و علوم، دانشمند و فیلسوف باشد در کشور نمیشناسم و معتقدم نداریم.
سید عبدالله انوار متولد 1303 در تهران، از مترجمان ایرانی و پیشکسوتان معاصر نسخهشناسی در ایران است. وی نسخهپژوه، نسخهشناس، فهرستنویس، ریاضیدان و متخصص متون کهن ریاضی است.
انوار بیش از ۲۰ سال رئیس بخش نسخ خطی کتابخانه ملی ایران بود و در طول دوران کاری خود حدود ۱۰ جلد فهرست نسخههای خطی به فارسی و عربی را تدوین کرد. وی یکی از حروف (مجلدات) لغتنامه دهخدا را نیز تدوین کرده است.
این نسخهپژوه دارای تصحیحات بسیاری است که از مهمترین و مشهورترین آنها میتوان به «جهانگشای نادری» اشاره کرد.
ایبنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد