پزشکان روزانه با بیمارهای مختلفی سر و کار دارند و روز خود را به معالجه و درمان آن ها می گذرانند.
این افراد در کار خود متخصص بوده و بیماران نیز به آنها اعتماد می کنند اما همه پزشکان دنیا به این اعتماد جواب صادقانه نمی دهند و برخی از آنها روحیات بسیار شیطانی دارند. این پزشکان دست به آدمکشی زده و انسان های بسیاری را نابود می کنند.
جک کورکیان
یکی از بزرگترین قاتلان جوامع امروزی که نام دکتر را روی خودش قرار داده بود، «جک کورکیان» بود.
این پزشک به عنوان یک قاتل بالفطره شناخته می شود زیرا او بیمارانی که بسیار مریض بودند را به مردن تشویق می کرد و خودش آن ها را خیلی راحت و با استفاده از دستگاه های شیطانی که ساخته بود، می کشت.
راه اول وارد کردن تعدادی سم و ماده شیمیایی به بدن بود و دیگری استفاده از ماسک های گاز بود.
او در طول فعالیتش نزدیک به 130 بیمار را کشت و سرانجام دستگیر شد. در بین سال های 1999 تا 2007 در زندان بود اما اکنون با آزادی مشروط از زندان خارج شده است.
دکتر جوزف منگله
این پزشک که در دوران جنگ جهانی در گروه اس اس عضو بود به عنوان یکی از سران ارشد این گروه در تیم پزشکی شناخته می شد.
این مرد مامور بود تا آزمایشات مختلف را به روی زندانیان انجام دهد و از این رو به او لقب «فرشته مرگ» را داده بودند.
او معمولا بدون بیهوش کردن بیمار بر روی او عمل جراحی انجام میداد و البته عادت به کشتن تمامی بیمارها داشت.
در طول دوران پزشکی اش بیش از 1000 بیمار و زندانی را کشت. او پس از پایان جنگ به آمریکای جنوبی فرار کرد و تاسال 1979 که مرد در همانجا ماند.
مایک سوانگو
یکی از قاتلان آمریکایی که نام پزشکی را خدشه دار کرد «مایکل سوانگو» بود. این مرد در دوران دانشگاه علاقه بسیاری به خون و زخم های عمیق داشت و البته کارهای ترسناکی روی بیماران انجام می داد.
پس از ورودش به دنیای پزشکی او شروع به کشتن بیماران خود کرد و بیش از 60 نفر را کشت تا اینکه مسئولین بیمارستان به او مشکوک شدند اما این مرد سریعا از بیمارستان خارح شده و راننده آمبولانس شد.
در همین حال او حتی به همکار خود نیز رحم نکرد و او را نیز کشت تا مانع کارهای شیطانی اش نباشد.
پلیس به طور مخفیانه و با تحقیق روی این دکتر به قاتل بودن او پی برد و در سال 1997 دستگیرش کرد. این مرد برای همیشه و بدون هیچ تخفیفی به زندان محکوم شد.
جان بودکین ادامز
یکی از پزشکان انگلیسی که در میان سال های 1946 تا 1956 طبابت می کرد «جان بوکین ادامز» بود.
این مرد بیمارانی که سن بالایی داشتند مجبور می کرد تا وصیت نامه خود را نوشته و نام او را به عنوان یکی از سهم دارها ذکر کند سپس آن ها را می کشت و ثروتی را به دست می آورد.
این مرد نزدیک به 160 بیمار را به همین شکل کشت تا اینکه بالاخره دستگیر شد اما نکته جالب آن است که هیچگاه به عنوان قاتل شناخته نشد و توانست از دست قانون بگریزد.
او پس از فرار از دست قانون دوباره کار طبابت و کشتار خود را آغاز کرد اما بازهم دولت انگلستان نتوانست او را دستگیر کند. پرونده این دکتر در قانون اساسی انگلستان را تغییر بزرگی ایجاد کرد.
اچ اچ هولمز
یک پزشک آمریکایی دیگر که در سال های دور به قتل و کشتار دست زده است «اچ اچ هولمز» نام دارد.
این مرد به نظر نزدیک به 200 نفر را کشته است و از راه کشتن آن ها حتی کسب در آمد نیز کرده است.
او در دوران دانشگاه اجساد تمرینی دانشجویان را می دزدید و برخی اندام های آنها را به فروش می رساند.
پس از دانشگاه به شیکاگو رفت و یک هتل ساخت اما درون هتلش اتاق هایی نیز برای شکنجه تعبیه کرد. خدمه هتل و بسیاری از مهمانان این هتل به طرزهای مشکوکی غیب می شدند و پس ازمدتی جسدشان پیدا می شد.
این مرد تمامی قربانیان خود را شکنجه داده و سپس آن ها را می کشت. او همچنین اندام های داخلی بدن قربانیان را فروخته و کسب در آمد می کرد.
او در سال 1897 دستگیر شد و دادگاه او را به اعدام با طناب دار محکوم کرد. هولمز به عنوان اولین قاتل سریالی آمریکا نیز شناخته می شود.
جایانت پاتل
پزشکان آمریکایی علاقه خاصی به کشتن بیماران خود دارند و این مورد نه تنها در گذشته بلکه در سال های نه چندان دور نیز به چشم می خورد.
«جایانت پاتل» پزشک آمریکایی است که در میان سال های 2003 تا 2005 دست به کشتن بیش از 85 نفر از بیمارانش زد اما نکته جالب در مورد او این است که او در دادگاه به هیچ عنوان گناهکار شناخته نشد.
این بی گناهی نه تنها یکبار بلکه دوبار در دادگاه به ثبت رسید. با این پرونده بسیاری سیستم قضایی این کشور را ضعیف و بدون قدرت اثبات دانستند.(باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر