به گزارش جام جم آنلاین مسعود سلطانیفر پیش از ظهر امروز در آیین افتتاحیه نخستین کنفرانس گردشگری سلامت کشورهای عضو اکو در سالن اجتماعات هتل رامسر اظهار داشت: خیلی دور نیست زمانی که در ایران هر کسی نیازمند برخی از خدمات پزشکی بود باید به کشورهای اروپایی اعزام میشد.
وی افزود: امروز به برکت جمهوری اسلامی و سرمایهگذاری خوبی که از ابتدای انقلاب در عرصههای مختلف علوم پزشکی و توسعه خدمات درمانی به وجود آمده است بیماران ما در کشور درمان میشوند و در زمینه جذب گردشگری سلامت هم اقدامات روبه رشدی انجام گرفته است.
سلطانیفر با اشاره به اینکه به سطحی از خدمات درمانی رسیدهایم که با افتخار باید بگوییم ایران از مقاصد بزرگ گردشگری سلامت است، گفت:حدود 38 گروه مشغول سرمایهگذاری در حوزه گردشگری سلامت هستند.
معاون رئیس جمهور با اشاره به اینکه تحریمها در حوزه دارویی علیه کشورمان بسیار ظالمانه بود بیان کرد: اما تلاش فرزندان این کشور با وجود محدودیتها امکانات خوبی به ویژه درحوزه گردشگری سلامت به وجود آورد.
وی با بیان اینکه در سال 2012 از محل جابهجایی بیش از یک میلیارد مسافر درآمد ارزی 1250 میلیارد دلاری کسب شده است افزود: این آمار قابل توجهی است.
رئیس سازمان صنایع دستی میراث فرهنگی و گردشگری با اشاره به سهم 7 تا 9 درصدی اقتصاد کشورهای از محل گردشگری مطرح کرد: 12 درصد از اشتغال کشورهای فعال در حوزه گردشگری از این محل تامین میشود.
سلطانیفر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه گردشگری صنعتی سالم سبز و فعالیت اقتصادی است که کمترین آلایندگی را دارد ابراز کرد: با توجه به اشتراکهای تاریخی ایران و کشورهای عضو اکو میتوانیم از صنعت گردشگری سلامت به خوبی بهرهمند شویم.
وی با بیان اینکه ایران از جاذبههای مختلف فرهنگی، طبیعی،تاریخی و مذهبی بوده و ظرفیتهای مختلفی در عرصههای متنوع و متعدد گردشگری دارد گفت : امکاناتی که اکنون مورد استفاده مردم قرار میگیرد حدود 4 درصد از ظرفیتهایی که داریم.
معاون رئیس جمهور با بیان اینکه در همه حوزههای گردشگری دارای ظرفیتهای بالایی هستیم یادآور شد: نیازمند بسیج امکانات برای استفاده از این طرفیتها در کشور هستیم.
وی با بیان اینکه گردشگری در ایران به تنهایی این امکان را دارد که تمام نیازهای ارزی کشور را تامین کند گفت: ابتدا باید دوره 10 تا 15 ساله برای سرمایهگذاری در حوزه زیربنایی و زیرساختی را طی کنیم.
سلطانیفر با اشاره به اینکه سهم ایران با ظرفیتهای بسیار بالایی که در گردشگری دارد سهم قابل توجهی نیست تصریح کرد: از 1250 میلیارد دلار درآمد ارزی کشورها درصد سهم ایران را باید بتوانیم به حدود 3 درصد افزایش دهیم.
این مسئول ادامه داد: از محل گردشگری میتوان درآمدی معادل درآمد نفتی کشور داشت.
سلطانیفر با اشاره به اینکه زیربنای مبانی اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبری ابلاغ شده است استفاده از همه ظرفیتهای اقتصادی در کشور است عنوان کرد: بخش گردشگری میتواند یکی از شاخصترین رشتههای فعالیت اقتصادی در محقق شدن اقتصاد مقاومتی باشد.
معاون رئیس جمهور با اشاره به رویکرد دولت با تعامل جدید با دنیا ضمن حفظ منافع ملی خاطر نشان کرد:شاهد افزایش ورود گردشگران خارجی به کشور هستیم.
وی با اشاره به گردشگر خارجی 4.5 میلیون نفری سال گذشته به کشور افزود: در 11 سال آینده باید تعداد گردشگران خارجی به حدود 20 میلیون نفر گردشگر ورودی با درآمد حدود 30 میلیون دلار برسد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب