علیاصغر جمشیدنژاد در جلسه هماهنگی برگزاری جشن ثبت جهانی شهر سوخته در استانداری سیستان و بلوچستان در گفتوگو با فارس افزود: با توجه به اینکه در این مراسم مسئولان و مهمانان ملی و بینالمللی حضور دارند، نیاز است تمامی امکانات و تجهیزات لازم برای بهرهمندی لازم از این مراسم فراهم شود.
وی مکان برگزاری این جشن را در محوطه شهر سوخته عنوان کرد و گفت: باید مقدمات این مراسم از هماکنون اندیشیده شود و هر یک از ادارات اقدامات مربوط به خود را پیگیری کنند.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه شهر سوخته به عنوان شهر صلح معرفی شده است، گفت: باید علاوه بر مزیت گردشگری از شهر سوخته در زمینه اقتصادی نیز بهرهگیری کنیم، گرچه رفت و آمد گردشگران و توریستهای ملی و بینالمللی خود در رونق اقتصادی منطقه بسیار موثر است.
این مسئول با تاکید بر اینکه شهر سوخته تنها متعلق به سیستان و بلوچستان و ایران نیست، گفت: وقتی این اثر ثبت جهانی شده است، باید استانداردها و امکانات نیز در همین وسعت در شهر سوخته ایجاد شود.
تیرماه امسال اثر تاریخی شهر سوخته سیستان و بلوچستان به عنوان نخستین محوطههای باستانی ایران در سی و هشتمین اجلاس یونسکو به ثبت جهانی رسید.
شهر سوخته با برخورداری از قدمت پنج هزار ساله اکنون بهعنوان یکی از پیشرفتهترین شهرهای باستانی دنیا شناخته میشود. بر مبنای یافتههای باستانشناسان شهر سوخته 280 هکتار وسعت دارد و 120 هکتار از این شهر دارای آثار و بقایای دیرینه است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست اداره کل روابطعمومی و امور بینالملل سازمان نظام پزشکی کشور مطرح شد
فرزاد آشوبی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد